Actualitate

A început scandalul între Gabriela Firea și Nicușor Stan

Mai sunt doar câteva zile până când vom merge la vot, iar între Gabriela Firea și Nicușor Stan a început scandalul.

Gabriela Firea e supărată foc. A început scandalul între actualul primar al Capitalei și Nicușor Stan.

A început scandalul între Gabriela Firea și Nicușor Stan

Spune că i-au fost trimise mesaje de amenințare din partea lui Nicușor Stan. A început scandalul între Gabriela Firea și acesta. Actualul primar al Capitalei a dezvăluit că a primit amenințări din partea unui om de afaceri pentru care a intervenit Nicușor Stan. Se pare că nu e de glumă, pentru că acesta i-ar fi spus Gabrielei Firea că se va ocupa de ea și familie.

Fratele domnului Nicușor Stan, Câine, mi-a trimis mesaje de amenințare

“Fratele domnului Nicusor Dan, „Câine”, mi-a trimis mesaje de ameninţare. Că o să se ocupe el de mine şi de familia mea. Mi-au transmis prin tot felul de interpuşi să am grijă că o voi păţi. Voi avea grijă ca la dezbatere să aduc toate materialele”, a declarat Firea. Mai mult, Firea spune că s-a hotărât să participle la o dezbatere alături de contracandidatul său, Nicuşor Dan.

“Eu am răspuns de la început că voi participa. Nu ştiu de ce s-a creat această atmosferă că eu nu voi participa. Îl învaţă probabil consultanţii să aibă o campanie de denigrare la adresa mea. Voi participa săptămâna viitoare la dezbatere”, a spu Firea la Antena 3.

Cine este cel supranumit Câine

Despre cel supranumit Câine, pe numele său adevărat Mihai Mitrache se știe că ar fi ridicat ilegal în “Orășelul Copiilor” restaurantul Medieval. Dar acesta a fost demolat în luna mai de Primăria Sectorului 4. Ulterior, timp de patru ani, pentru spațiul pe care îl are pe domeniul public, acesta nu a mai vrut să plătească nici un fel de taxe. Și asta timp depatru ani. Interesant este și faptul că atât Mihai Mitrache cât și soția sa au obținut de la Evidența Populației acte de identitate pe adresa din Orășelul Copiilor. În momentul în care primăria a pus la pământ restaurantul, a intervenit Nicușor Stan.

 

Tags
Close