ActualitateStiri

Un proxenet urmărit național, găsit la Cluj-Napoca, unde se dădea drept femeie

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Un proxenet din București, urmărit națonal, a fost găsit în Cluj-Napoca, unde se dădea drept femeie.

Un bărbat de 27 de ani din București, urmărit pentru o condamnare penală cu executare, a fost prins la Cluj-Napoca, unde exploata sexual o femeie pe care o obliga să se prostitueze, potrivit Hotnews. Individul publica anunțuri pe internet și discuta cu potențialii clienți folosind un program pentru a-și distorsiona vocea ca să pară femeie.

Advertisment

Bărbatul, domiciliat în Bucureşti, are 27 de ani şi era urmărit de poliţişti după ce a fost condamnat la un an de închisoare pentru infracţiuni rutiere. Miercuri, în baza unor informaţii conform cărora individul se ascundea în judeţul Cluj, unde era proxenet, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca au făcut două percheziţii domiciliare, la imobilele deţinute de suspect.

Advertisment

În unul dintre ele l-au găsit pe bărbat, care se întreţinea exploatând sexual o femeie. Acesta posta anunţuri prin care racola clienţi, o transporta pe femeie la locurile de întâlnire cu bărbaţii şi chiar folosea un program care îi distorsiona vocea, pentru ca, în discuţiile cu cei interesaţi, să pară că este femeie.

Poliţiştii au mai stabilit că femeia era bătută de suspect pentru a o determina să continue să se prostitueze.

 

 

Advertisment
Advertisment