Actualitate

Breaking news! Câte persoane a sechestrat, de fapt, Tristan Tate? Cine sunt fetele ținute captive în vila din Pipera

S-a aflat câte persoane a sechestrat, de fapt, Tristan Tate, dar și cine sunt fetele ținute captive în vila din Pipera.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Tristan Tate și fratele său, Emory Andrew Tate, sunt acuzați într-un dosar de prostituției, iar un cursul zilei de luni, 11 aprilie, cei doi s-au trezit cu o descindere DIICOT și poliția Ilfov la ei în casă. Autoritățile ar fi găsit, spun surse din anchetă, în casa celor doi, nu o femeie sechestrată, așa cum s-ar fi așteptat, ci două. Iată cine sunt fetele.

Tristan Tate și fratele său au fost audiați vreme de 5 ore la DIICOT, iar cercetările continuă în libertate. Cei doi ar fi racolat fete pe care ulterior le-au trimis să se prostitueze și mare le-a fost mirarea polițiștilor când au găsit în vila din Pipera a fraților Tate două fete: o americancă în vârstă de 21 de ani și o româncă în vârstă de 20 de ani.

Advertisment

Breaking news! Câte persoane a sechestrat, de fapt, Tristan Tate? Cine sunt fetele ținute captive în vila din Pipera

Una dintre fete i-ar fi trimist un mesaj cu locația iubitului ei, iar acesta a luat legătura imediat cu ambasada. La puțin timp după, poliția a ajuns la vila celor doi frați pentru a descoperi ce se întâmplă, de fapt. Una dintre cele două tinere găsită în vila lui Tristan Tate și a fratelui său este Emma Gabbery, originară din Statele Unite ale Americii, identitatea româncei fiind, cel puțin pentru moment, necunoscută. Se știe, însă, că este studentă în al doilea an de facultate.

Advertisment

Mama româncei spune că fiica ei a fost racolată de la o prezentare de modă și a observat o schimbare radicală în comportamentul ei.

„Copilul meu e un copil cuminte, niciodată nu mi-a făcut probleme. Mereu o întrebam dacă are prieten și-mi spunea: ‘Nu, mami. Eu doar mă duc la facultate. E un copil foarte cuminte, cred că de-aia a și racolat-o, că e prea naivă. Mi-a zis că iese la un suc cu o prietenă. Mie mi s-a părut un lucru ciudat de la început, de când am văzut poze cu fata cu care zicea că iese. Am văzut că fata aia avea o figură mai dubioasă, nu mi-a plăcut, dar am zis să nu-i zic nimic copilului meu. M-am gândit că e colegă cu ea, iese și ea la o cafea cu o colegă, nu face nimic rău.

Asta cred că e de-aia de racolează. Clar anturajul e de vină! Fata mea are 20 de ani, e anul II la facultate. De o lună de zile parcă nu-mi mai spunea tot ce face. Ea care înainte îmi zicea tot-tot. Ea s-a dus la mai multe prezentări. Cred că ăsta (n.r. Tristan Tate) asta face, racolează fete naive de la prezentări. Așa mă gândesc. Cred că de acolo a racolat-o ‘peștoaica aia și a adus-o la ăsta. Că mereu mi-a trimis poze: uite, mami, sunt la prezentare, stăm atât, ne dau atâția bani. Copilul îmi spunea tot, nu-mi ascundea nimic. Cred că a văzut-o naivă și cuminte și a adus-o aici. Voia s-o vândă aici sau peste hotare. Ce-o fi zis: Hai, că asta e tocmai bună, că e cuminte, naivă”, a spus femeia.

Advertisment
Advertisment