Sport

Un fost jucător de la Dinamo anunță falimentul clubului

Florin Răducioiu nu crede că se va efectua vânzarea lui Dinamo și e de părere că falimentul e tot mai aproape.

Advertisment
Advertisement

Dinamo traversează o perioadă foarte dificilă. Patronul Ionuț Negoiță nu vrea să se mai implice financiar la echipa. Suporterii au lansat un program pentru a susține clubul, iar finanțatorul se află în negocieri pentru a vinde echipa unui grup spaniol.

Florin Răducioiu anunță falimentul clubului

Răducioiu a fost atacant la Dinamo în perioada dintre anii 1985 și 1990. El a spus pentru telekomsport că vânzarea clubului are șanse foarte mici de reușită. Totodată, el e de părere că aceasta ar fi singură cale de salvarea a echipei.

Advertisment

Răducioiu spune că Ionuț Negoiță anunță diverse negocieri, însă este sceptic. Fostul atacant declară că indiferent de ce spune patronul echipei, el nu va crede nimic până când nu va fi ceva oficial.

Advertisment

Fostul jucător atenționează că situația dramatică durează deja de 3 ani. Suporterii sunt nemulțumiți, iar echipa este în ultima parte a clasamentului. Răducioiu crede că e necesară o schimbare radicală la club. El consideră că trebuia să vină cineva care să își dorească să investească și să creeze un proiect pe termen lung.

Fostul atacant a declarat că în situația în care vânzarea nu se va realiza, Dinamo este foarte aproape de faliment.

Situație critică la Dinamo

Inițial, Negoiță a considerat exagerate cererile spaniolilor pentru a prelua clubul. Aceștia doreau plata la zi a tuturor salariilor și achitarea datoriilor, înainte ca tranzacția să aibă loc.

Propunerea ibericilor era cel puțin ciudată, în condițiile în care Negoiță a spus că o vinde pe Dinamo la prețul de 1 leu. Astfel, ei ar fi urmat să achite salariile și anumite datorii.

Patronul lui Dinamo a declarat că a purtat o discuție cu spaniolii, în care le-a prezentat această ofertă. Ulterior, părea că cele două părți ar fi ajuns la un compromis și discuțiile s-au reluat.

Ionuț Negoiță a reiterat faptul că prioritate au investitorii, nu suporterii. Acesta a spus că discută în continuare cu cei din PCH, dar ideal ar fi să se găsească o soluție comună. Negoiță a declarat că suporterii trebuie să lase orgoliile de-o parte și să se pună de acord, în cazul în care nu se va găsi un investitor.

Advertisment
Advertisment