ActualitateSportStiri

David Popovici, despre situația sa financiară. ” Eu nu vreau să ştiu câţi bani fac”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Super campionul la înot David Popovici a vorbit despre situația sa financiară, mărturisind că nu știe câți bani are în cont.

Înotătorul David Popovici este dublu campion mondial şi european de seniori (100 şi 200 m liber).

Advertisment

În acest an, David Popovici, care este calificat la Olimpiada de anul viiitor de la Paris,  va lua startul la Mondialele de la Fukuoka (14-30 iulie) şi la Europenele în bazin scurt de la Otopeni (5-10 decembrie).

Advertisment

Super campionul la înot a mărturisit că deși a fost recompensat pentru pefomanțele sale, nu știe câți ban a adunat în cont.

David Popovici, despre situația sa financiară. ”Eu nu vreau să ştiu câţi bani câştig pe lună, nu vreau să ştiu ce bonusuri primesc, ce premii câştig din înot, tocmai pentru că nu vreau să mă influenţeze”

 

„Nu ştiu dacă mă credeţi, dar e adevărat, tatăl meu poate să ateste. Eu nu vreau să ştiu câţi bani fac. Eu nu vreau să ştiu câţi bani câştig pe lună, nu vreau să ştiu ce bonusuri primesc, ce premii câştig din înot, tocmai pentru că nu vreau să mă influenţeze. Nu ştiu, odată ce voi şti asta poate mi s-ar urca la cap, poate m-ar face să mă schimb în vreun fel. Tocmai de asta aleg să nu ştiu. O iau pas cu pas şi încerc să nu fug de responsabilitatea asta prea mult, pentru că în curând voi fi nevoit să ştiu şi să-mi văd de viaţa de adult”, a declarat David Popovici, potrivit click.ro.

David Popovici a comentat și despre supelativele pe care le-a primit în ultima peioadă de timp: ”Într-adevăr, au fost atât de multe superlative aduse la adresa mea, atât de mulţi termeni care mă flatează, dar nu mă definesc. Pentru că, la bază, eu sunt – sau aşa îmi place să mă consider -, un băiat simplu, crescut bine, care face sport şi încearcă să îi înveţe pe cât mai mulţi despre acest stil de viaţă pe care, din nou, eu îl consider sănătos şi destul de corect. Încerc să fiu mai mult decât doar un înotător rapid. Asta însemnând referirea la inspiraţia pe care le-o aduc unora, sper”.

Advertisment
Advertisment