Extern

Volodimir Zelenski a aflat ce plan are Vladimir Putin! „Rusia își propune să ne șteargă pe toți”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a aflat ce plan are Vladimir Putin și care este motivul halucinant al invaziei.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Astfel, președintele Volodimir Zelenski susține că Vladimir Putin și-a propus să elimine ucrainenii și cere ajutor pentru a face față atacurilor.

Kremlin-ul a intensificat atacurile Ucraina, după zile bune de război. Din nefericire, zeci de civili și-au pierdut viața deja în conflictul armat. Atacul brutal al Rusiei asupra Ucrainei se întinde pe mai multe fronturi, iar orașe cheie au fost atacate din mai multe părți, Moscova lansând lovituri asupra clădirilor din centrul capitalei Kiev și intensificând bombardamentul asupra celui de-al doilea oraș ca mărime al Ucrainei, Harkov.

Advertisment

Volodimir Zelenski a aflat ce plan are Vladimir Putin! „Rusia își propune să ne șteargă pe toți”

Președintele Volodimir Zelenski dezvăluie că a aflat ce plan are Vladimir Putin și susține că aproximativ 6.000 de militari ruși au fost lichidați în primele zile ale invaziei. Totodată, transmite un mesaj Kremlin-ului și spune că nu va captura Ucraina folosindu-se de bombe și atacuri aeriene.

Advertisment

„Această lovitură demonstrează că pentru mulți oameni din Rusia Kievul nostru este absolut străin. Nu știu nimic despre Kiev, despre istoria noastră. Dar toți au ordin să ne ștergă istoria, să ne șteargă țara, să ne ștergă pe toți”, declară Vladimir Zelenski, citat de Reuters.

„Suntem îngroziți de informațiile conform cărora bombe rusești au lovit lângă locul memorial Babyn Yar, ucigând mai mulți oameni acolo unde zeci de mii de evrei au fost masacrați în Holocaust. Condamnăm acest război brutal împotriva Ucrainei”, a transmis Antony Blinken, pe contul său de Twitter.

„Am vorbit cu Joe Biden de multe ori. Și le-am spus de multe ori că Ucraina va rezista și va lupta mai puternic decât oricine altcineva, dar singuri împotriva Rusiei nu vom reuși”, a continuat Volodimir Zelenski, pentru CNN.

 

 

Advertisment
Advertisment