Extern

Operațiile NEȘTIUTE ale lui Vladimir Putin! Liderul de la Kremlin și-a schimbat radical înfățișarea, iată-l în tinerețe

Vladimir Putin are mai multe operații neștiute și, de la primul său mandat, și-a schimbat radical înfățișarea.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Chiar dacă anumite persoane susțin că Vladimir Putin a fost asasinat și înlocuit cu o soție, specialiștii transmit că, de fapt, cel mai probabil, a avut un estetician foarte bun! Liderul de la Kremlin nu arăta așa la începutul primului său mandat și nu doar că a întinerit în ultimii ani, dar și-a și schimbat înfățișarea! Iată cum arăta Vladimir Putin în tinerețe, dar și operațiile pe care și le-a făcut în decursul unui deceniu.

A făcut eforturi uriașe pentru a-și ține familia și chiar și trecutul departe de ochii publicului. Cu toate acestea, președintele Rusiei nu se sfiește să se lase fotografiat în timp ce practică sporturi precum: înot, hochei și judo, sport la care avea chiar și centura neagră. Totuș, se pare că nu mișcarea este secretul aspectului său tânăr, la vârsta pe care o are. Un medic spune ce operații estetice are Vladimir Putin, la 69 de ani.

Advertisment

Advertisment

Operațiile NEȘTIUTE ale lui Vladimir Putin! Liderul de la Kremlin și-a schimbat radical înfățișarea, iată-l în tinerețe

„Forma feţei lui Putin s-a schimbat, în mod evident, de-a lungul anilor. Atunci când îmbătrânim, faţa noastră se subţiază. În cazul lui Putin însă, faţa lui a devenit mai lată, mai bine conturată. Aş spune că, în mod clar, Putin are un chirurg plastician în echipa sa. Care a muncit din greu pentru a-l meţine tânăr şi viguros.

Ceea ce a făcut Putin, prin aceste operaţii estetice repetate, nu reprezintă ceva rar. De fapt, tot mai mulţi conducători ai lumii apelează la astfel de intervenţii”, transmite un  specialist, pentru The Sun.

Astfel, aflăm că, deși Vladimir Putin ar petrece în fiecare zi o oră sau chiar două în bazin, se antrenează în sala de forță, joacă hochei destul de des cu gărzile sale de corp și are centura neagră la judo, aspectul său se datorează unui chirurg.

Se pare că șirul operațiilor estetice ar fi început în 2011, când și-ar fi injectat botox pentru a elimina ridurile apărute pe față. A urmat modificarea pomeților, în 2014 și ca să scape de cearcănele de sub ochi, un chirurg i-ar fi eliminat grăsimea și pielea lăsată din acea zonă.

 

 

Advertisment
Advertisment