Extern

Un Bebeluş Infectat cu Coronavirus a Decedat

Un bebeluș din SUA a căzut pradă acestui virus mortal. Acesta era perfect sănătos, nu avea nici o altă boală care l-ar fi putut pune în pericol.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Chicago este locul unde s-a întâmplat acest dezastru în dimineață zilei de azi 29 martie. Copilașul a fost infectat cu coronavirus iar în această dimineață a trecut în neființă.

Coronavirusul a atacat întreagă lume și a făcut ravagii la nivelul întregului glob pământesc. Categoria cea mai predispusă la infecție și totodată la deces este cea a vârstnicilor.

Advertisment

Coronavirusul atacă dur America

Astăzi, coronavirusul a atacat un suflet de bebeluș făcând prima victimă de acest fel. Până acum în America nu a mai murit nici un bebeluș cu vârsta sub un an din cauza acestei infecții.

Advertisment

Toată lumea a rămas șocată. Această tragedie a umplut sufletele părinților de durere și întristare. Pentru a stabili exact cauza decesului autoritățile au decis să desfășoare o anchetă mai amplă.

Se fac eforturi extrem de mari la nivelul acestei țări pentru a stopa răspândirea virusului. Directorul Departamentul pentru Sănătate Publică al statului Illinois susține că atât medicii și asistentele cât și cei care se află în importantele centre de cercetare fac eforturi uriașe.

Până acum nu se credea posibil că acest virus să atace chiar și nou născuții. În China a mai fost un caz similar însă acel bebeluș care a decedat din cauza coronavirusului suferea și de alte afecțiuni.

Statisticile arată că acest virus nu ține cont de vârstă având în vedere că un procent de 50% din pacienții infectați de la noi din țară au vârsta sub 50 de ani.

Coronavirusul atacă fără milă și tinerii

Franța surprinde cu o veste șoc. Cu doar câteva zile în urmă a decedat o față de 16 ani care a fost infectată cu coronavirus. Aceasta nu suferea de alte boli. O altă elevă de liceu, tot din Franța, din zona Essonne a decedat marți seară, la spitalul Necker din Paris, tot din cauza coronavirusului.

Acest virus mortal nu atacă doar persoanele în vârstă ci și tinerii. În fața acestei infecții nu poate sta absolut nimeni. Oamenii sunt cutremurați când află că zi de zi mor atâția oameni la nivel local și global. Acesta este un motiv în plus pentru care trebuie să respectăm cu toții metodă izolării.

Riscul de contaminare există peste tot de aceea este necesar să fim extrem de atenți. Dacă evităm să luăm contact unii cu alții pentru o anumită perioadă de timp există șansa să stopăm răspândirea virusului. .

Advertisment
Advertisment