Extern

Secretarul de stat al SUA, aduce acuzații dure Chinei

Mark Pompeo, consideră că se ascund informații esențiale. Apare un adevărat război între America și China.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

În plină epidemie de coronavirus, oficialii Statelor Unite ale Americii și a Chinei se pun tot mai mult în contradictoriu. Se intensifică discuțiile și nu se ajunge încă la un numitor comun.

Chinezii consideră că americanii au toată vina pentru apariția acestui virus mortal care face ravagii la nivelul întregii țări. Pe de altă parte oficialitățile de la Washington vine cu acuzații dure împotriva celor de la Beijing. Aceștia consideră că se ascund informații de mare valoare care ar putea fi de un real ajutor în stoparea acestei boli.

Advertisment

China este țara care a manipulat întreaga lume

Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, vine cu tot mai multe critici la adresa chinezilor. Acesta a analizat foarte bine situația în sine și consideră că totul a pornit din China. Ei atacă dur întreaga lume fără să le pese de nimeni și de nimic. Partidul Comunist de la conducerea Chinei are toată vina.

Advertisment

Guvernul statului chinez ascunde informații care ar putea salva planeta. Chinezii nu înțeleg că este momentul să dăm dovadă de solidaritate pentru a limita răspândirea contaminării cu coronavirus.

În cele din urmă se pare că regimul de la Beijing nu a dat dovadă de transparență și a acționat după cum a crezut de bună cuviință. Toată populația de pe planetă este supusă unui risc mărit de îmbolnăvire pentru că încă nu se poate deține controlul asupra acestui virus mortal.

Oamenii slab informați sunt vulnerabili în fața epidemiei

Partidul Comunist Chinez, interzice publicarea unor informații fundamentale însă ei sunt cei care dețin antidotul și pot prevenirea răspândirea bolii.

Mark Pompeo critică Rusia și Iranul și consideră că și oficialii din aceste țări au dezinformat publicul cu privire la răspândirea coronavirusului.

Rusia, Iran și China nu își asumă responsabilitatea pentru ce se întâmplă. Aceștia consideră că America sau Italia are toată vina. Criticile continuă de ambele parți și încă nu s-a soluționat conflictul.

Cu siguranță adevărul este doar unul dar încă nu se cunosc în detaliu toate amănuntele. Întreg mapamondul are de suferit. Apar tot mai multe superstiții vizavi de conducerea Chinei pentru că de acolo a pornit totul. Este de necrezut faptul că nu a apărut încă nici un vaccin împotriva coronavirusului și tot mai mult se crede că China vrea să manipuleze întreaga lume.

Advertisment
Advertisment