Extern

Scandal de Mari Proporții cu China

Se aduc acuzații grave Chinei pentru lansarea armei biologice și intenția de a distruge o mare parte din populația globului pământesc.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Freedom Watch consideră că guvernul chinez a dat dovadă de un act de terorism pentru că a permis lansarea armei biologice. Cu siguranță este vorba despre un virus obținut în laborator pentru că altfel nu s-ar putea ca efectele apariției virusului să ia așa mari proporții.

Xi Jinping, este secretarul general al Comitetului central al Partidului Comunist din China. Acesta susține că nimic din ce susțin americanii nu este adevărat.

Advertisment

Partidul Comunist din China reprezintă temelia dezastrului 

Grupul de avocatură Freedom Watch și compania Buzz Photos din Texas acuză China de terorism. Aceștia au deschis un proces împotriva chinezilor. Toate acuzațiile aduse sunt îndreptate atât  guvernului cât și armatei chineze și institutului de virologie Wuhan.

Advertisment

Aceștia cer despăgubiri în valoare de 20 de trilioane de euro. Acuzațiile aduse sunt foarte bine fondate. China este acuzată pentru faptul că a proiectat în laborator virusul SARS-COV2. Ei luptă cu o armă biologică și cu siguranță dețin și antidotul.

Americanii susțin că cel mai probabil virusul a fost eliberat din cadrul Institutului de Virologie Wuhan. Armele biologice au fost folosite cu mult timp în urmă însă din anul 1925 au fost total interzise de lege.

Avocații americani susțin că acțiunea realizată de chinezi este un act real de terorism. Aceștia vor fi trași la răspundere penal pentru ceea ce au făcut.

China este răspunzătoare pentru dezastrul produs

Freedom Watch și Buzz Photos acuză China pentru terorism. Chinezii sunt singurii răspunzători pentru distrugerea în masă. Din cauza virusului au murit mii și mii de oameni la nivel global.

Așa se explică numărul mare de decese provocate din cauza epidemiei de coronavirus. În viziunea americanilor chinezii au fost cei care au furnizat material teroriștilor și au cooperat cu ei pentru a obține distrugerea în masă.

Avocații americani știu că există un singur laborator de microbiologie în China, cel din Wuhan. Aici este singurul loc unde se pot proiecta viruși atât de avansați. În urma acuzațiilor aduse China se bazează pe protocoalele de securitate națională.

De asemenea, americanii susțin că medicii și cercetătorii chinezi care au vrut sa vorbească despre coronavirus au fost puși în imposibilitatea de a mai oferi detalii. Guvernul comunist i-a redus la tăcere.

Generalul maior Chen Wei a fost aduc într-un prag de mare disperare. Acesta voia cu orice preț să scape de noul coronavirus și a decis să își administreze un potențial vaccin care nu a fost testat. Situația în care ne aflăm cu toții este destul de gravă iar China pare a fi principalul motiv care stă la baza dezastrului produs.

Advertisment
Advertisment