Extern

Meghan Markle Apare Într-o Ipostază Neașteptată

Ea a refuzat un million de dolari pentru o apariție de câteva secunde într-o reclamă la unul dintre produsele ei preferate, marca Biotulin. Ea vrea sa apara in filme.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Pentru a primi suma de un million de dolari Megan a refuzat o avere. Tot ceea ce trebuia să facă era o apariție de câteva secunde.

Toată lumea a rămas șocată, în special datorită faptului că era vorba despre unul dintre produsele ei favorite.

Advertisment

Megan a privit cu indiferență propunerea venita de la Hollywood

Meghan Markle, a dat dovadă de aroganță când a dat cu piciorul la o oferta rar întâlnită în lumea mondenă. În urmă divorțului aceasta a ieșit din drepturile legale ale Casei Regale. Producătorii de la Hollywood i-au făcut o propunere extrem de avantajoasă.

Advertisment

Se pare că ducesa a mai primit și alte propuneri pe care le-a refuzat imediat. Aceasta folosește cu încredere produsele de la compania Biotulin dar a refuzat să le facă reclamă la televizor. Se pare că nici o propunere nu a fost pe măsura așteptărilor ei. Ducesa a refuzat cu mare ușurință suma de 5 milioane de dolari, pentru o apariție de doar câteva secunde.

Ducesa vrea să apară în filme

Meghan este foarte pretențioasă în ceea ce privesc aparițiile ei la televizor. Ea nu vrea să joace orice rol ci doar pe cele la care aspiră. Își dorește să apară în filmele din producțiile Marvel. Preferă să fie un super erou pe care să îl aclame publicul larg și ne arată că nu se mulțumește cu putin.

Agentul ducesei a fost rugat să îi găsească un altfel de rol care să o facă mulțumită. Cel mai probabil o apariție în filmele dorite va fi de bun augur.

Meghan privește încrezătoare lumea cinematografiei

Chiar dacă fericirea cuplului regal s-a destrămat Megan își dorește foarte mult să se afirme în lumea filmelor. Se pare că ducesa are o ambiţie a ei personală și vrea să demonstreze că poate obține tot ceea ce își dorește.

Aceasta își cunoaște potențialul și vrea să îl exploreze la maxim. Meghan joacă în rolul lui Rachel Zane din serialul „Suits” și se bucură de admirația publicului larg.

Își dorește să apară curând în mai multe roluri în filme foarte apreciate la nivel mondial. Crede cu tărie că acesta este drumul sau demn de urmat. Ducesa este sigură că se potrivește perfect în aceste roluri și vrea să impresioneze în mod plăcut chiar și pe cei mai exigent privitori.

 

Advertisment
Advertisment