Extern

La vârsta de 100 de ani  Ruth Bryant Vrea Să Simtă Adrenalina

O americancă și-a dorit să vadă cum e să fie arestată și a vrut să simtă pe propria piele emoțiile încătușării. Ea a fost arestată în căminul de bătrâni în Carolina de Nord.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

La aniversarea vârstei de 100 de ani, Ruth Bryant care locuia la căminul de bătrâni a fost arestată. Aceasta a fost dorința ei supremă iar autoritățile în măsură să ia decizii i-au oferit un suvenir pe măsura așteptărilor.

Ruth Bryant, femeia care a dat dovadă de curaj la 100 de ani

Puțini sunt cei care ar crede că acest lucru este de bun augur însă pentru această femeie totul a pornit de la o simplă dorința. Un suvenir care șochează pentru americanca de 100 de ani s-a dovedit a fi o adevărată plăcere.

Advertisment

Ruth Bryant a fost dusă la pușcărie să simtă pe propria piele cum este să fi amenințată si arestată cu adevărat.

Advertisment

Tot ceea ce și-a dorit femeia a fost o aniversare plină de adrenalină. În timpul petrecerii aceasta a fost arestată pentru ”exhibiționism” chiar la căminul de bătrâni unde isi ducea traiul. Sună foarte ciudat însă este adevărat.

Femeia se deplasa cu un cadru metalic și a fost încătușată de acesta. Apoi a fost luată de poliție și dusă la închisoare. Pe drum sirenele urlau foarte tare iar femeia a simțit din plin fiorii arestării.

Dorința îndeplinită de către agenții de poliție

Ruth Bryant a cerut să fie arestată, de bună voie. Acesta era cadoul mult dorit pentru aniversarea sa. Dorinţa i-a fost îndeplinită de către agenții de poliție, care au arestat-o la căminul de bătrâni unde aceasta locuieşte, în timp ce lua masa aniversară împreună cu alți vârstnici.

Sub ochii acestora plini de uimire planul a fost dus cu bine la bun sfârșit. Pentru ca acest lucru să fie posibil a fost nevoie de 2 complici, alți 2 vârstnici, care locuiau acolo.

Ruth Bryant a fost încătuşată și dusă la închisoarea din comitatul Person, în Carolina de Nord.

În drum spre închisoare aceasta se lupta să iasă din vehicul. Ea voia să simtă la maxim adrenalina și să joace rolul până la capăt. S-a lăsat fotografiată în toate aceste ipostaze pentru a avea o amintire de neuitat.

Pare o poveste iesita din tipare care pentru mulți nu e deloc potrivită la vârsta de 100 de ani. Însă, americanca era tot timpul pusă pe glume și s-a simțit foarte bine în această situație.

Ruth Bryant a plecat acasă cu fotografiile fiind foarte încântată de acest suvenir primit la pușcăria din Carolina de Nord.

Advertisment
Advertisment