Extern

Italienii Sunt Obligați Să Stea în Casă

Italia țara europeană cu cele mai multe victime, locul unde oamenii sunt urmăriți din elicopter pentru a nu părăsi domiciliul.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

În plină pandemie de coronavirus când în Italia apar sute și sute de morți italienii sunt constrânși să situație să rămână acasă. Cei care se împotrivesc legii vor primi amenzi usturătoare,

Italienii sunt supravegheați video cu drone și elicoptere

Italienii pot ieși din casă doar pentru achiziționarea alimentelor sau la farmacie. Dacă invocă motive neesențiale aceștia sunt amendați imediat

Advertisment

În unele părți primarii au decis să dea carabinierilor drone cu care pot urmări mai ușor pe cine iasă din casă. Aceștia se folosesc de tehnologia modernă pentru a-și eficientiza cât mai bine munca.

Advertisment

Italienii sunt obligați să respecte legea și să se supună noilor reglementări.

Italia văzută prin ochii unui asistent medical 

Melian Clement Teodor este asistent medical în orașul Imola. Acesta lucrează la secția de Terapie Intensivă unde zilnic se confruntă cu cazuri extrem de grave.

În Italia foarte mulți oameni mor din cauza coronavirusului. Acesta a fost motivul pentru care autoritățile din Italia au decis să folosească dronele pentru a supraveghea cât mai bine populația.

În momentul în care se observă că o persoană iasă din casă drona se apropie rapid. De asemena, se aude imediat și vocea primarului care spune că oamenii au obligația de a rămâne în casă.

Așa se întâmplă în Imola și în alte câteva orașe. Dronele urmăresc de deasupra pe oricine iasă din casă. Elicopterele zboară zilnic pentru că zona este foarte bine securizată.

În cazul în care se observă nereguli mesajul ajunge imediat la carabinieri. Aceștia de deplasează imediat în zona în care oamenii se plimbă pe afară.

Dacă oamenii nu se supun regulilor pot primi amenzi de mii de euro. În Imola este un sistem tehnologic foarte bine pus la punct.

Chiar și înainte de apariția acestui virus de temut se foloseau aparate moderne care înștiințau locuitorii despre starea vremii sau despre alte evenimente importante. Primarul de aici pune mare accent pe informarea populației. Este imposibil să nu ști ce se întâmplă dacă stai în Imola.

Acest sistem tehnologic funcționează din 2018. Așa se întâmplă și în această perioadă în care coronavirusul se extinde cu repeziciune.

Fiecare locuitor este anunțat telefonic despre ce se întâmplă la nivel local. Toată lumea știe dacă apar cazuri noi sau orice alte detalii de mare importantă. În Imola oamenii sunt foarte bine informați.

Advertisment
Advertisment