Extern

Glumele Despre Coronavirus Sunt Interzise Prin Lege

În Thailanda nu se poate glumi de 1 aprilie despre coronavirus pentru că cine nu respectă normele legislative riscă pedepse uriașe

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Guvernul Thailandei a luat decizii foarte dure după ce acest virus s-a împânzit prin toată țară. Pedepsele sunt foarte aspre astfel că nimănui nu îi arde de glume.

Thailanda a luat măsuri radicale în ceea ce privesc glumele de 1 aprilie

Astăzi 1 aprilie nimeni nu are voie să facă glume pe tema îmbolnăvirilor de coronavirus. Această bacterie nemiloasă a atacat întreg globul pământesc și a dus la decesul unui număr mare de oameni

Advertisment

. Așa se explică faptul că toată lumea este speriată și se duce o lupta crâncenă împotriva răspândirii acestui virus.

Advertisment

Autoritățile din Thailanda au decis să ia aceste măsuri drastice și să interzică glumele ce au legătură cu COVID-19. Nu este normal ca oamenii să facă glume în această privință. Dacă ei ar afirma în glumă că sunt pozitivi s-ar răspândi frica și teama în jur.

Legea spune că este interzis ca cineva să facă astfel de afirmații de Ziua Păcălelilor.Pandemia de coronavirus a făcut ravagii la nivel global și a îmbolnăvit mii și mii de oameni.

Acesta este un motiv în plus pentru care trebuie să fim mult mai prudenți și mai atenți. Chiar dacă este 1 aprilie guvernul Thailandei este de părere că nu este timp de glumit când atâția oameni suferă de pe urma acestei epidemii.

Farsele și glumele nu trebuie să fie în nici un fel relaționate cu această infecție nemiloasă

Thailanda se află în stare de urgență după ce au apărut tot mai multe îmbolnăviri și aici Autoritățile din Thailanda au hotărât că oamenii trebuie să stea mai mult timp în casă și să evite pe cât posibil interacțiunile umane.

Cei care nu se supun legii vor primi pedepse drastice.Persoanele care nu respectă întru totul prevederile legale riscă să ajungă la închisoare sau să plătească amenzi de peste 3.000 de dolari.

Guvernul thailandez a decis ieri 31 martie că se va intra în starea de urgență, până în 30 aprilie. Experții în medicină fac mari eforturi pentru a opri răspândirea noului coronavirus în comunitate.

Una dintre măsurile de prevenție implementate este că oamenii să nu atragă atenția prin știri false sau zvonuri neadevărate despre coronavirus. Într-o perioada de criză acest lucru este total nepotrivit. Nu este normal ca pe canalele media să apară tot felul de informații care să ducă oamenii în eroare.

În prezent, în Thailanda sunt înregistrate 1.771 de cazuri pozitive. 12 persoane au decedat însă foarte mulți se află în stare gravă ceea ce accentuează numărul deceselor care vor apărea. 342 de pacienți au fost mai norocoși aceștia având șansa de a se vindeca.

Maha Vajiralongkorn, regale Thailandei a impus că măsură principala izolarea în contextul epidemiei care se extinde cu așa mare repeziciune.

Advertisment
Advertisment