Extern

Fiica Angelinei Jolie vrea să devină băiat

Chiar dacă are doar 14 ani, Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, e convinsă că vrea să fie băiat.

Advertisment
Advertisement

Dacă până acum familia spera că-i va trece, acum e convinsă că odată ce copila va deveni majoră își va urma visul.

Și-a tăiat părul

De mică și-a dorită fie băiat, a spus mama, Angelina Jolie despre fiica ei, dar mai e puțin până va deveni majoră și se va hotărî dacă își va face sau nu schimbare de sex. “Vrea să fie băiat. Aşa că i-am tăiat părul. Îi place să poarte numai haine baietesti şi se crede unul dintre fraţi, a declarat Angelina pentru Vanity Fair.

Advertisment

Îi place să poarte doar haine băiețești

Pentru că se crede bărbat într-un corp de femeie, micuța Shiloh a ales să poarte doar haine băiețești și încălțăminte sport. Dacă Angelina o înțelege, nu același lucru se întâmplă cu bunica, Jane Pitt fiind o conservatoare convinsă: „Sunt rebeli, uneori. (…) Nu mă deranjează asta. Şi eu am fost rebelă la vârsta lor.

Advertisment

Nu m-am schimbat foarte mult de-a lungul timpului. Mi-am păstrat obiceiul de-a lupta până la capăt pentru un lucru şi vreau ca şi ei să facă la fel“.

E posibil ca părinții să o sprijine să-și facă o operație de schimbare de sex

Există zvonuri că în 2018, fiica Angelinei și a lui Brad Pitt s-ar fi apucat să facă deja un tratament pentru schimbare de sex, dar părinții nu au deschis subiectul despre așa ceva. Luând în considerare faptul că fata este primul născut al cuplului și este iubită de ambii părinți foarte mult, nu ar surprinde pe nimeni dacă aceștia i-ar oferi sprijin să devină băiat.

Însă și aici e o problemă. Chiar dacă va începe să recurgă la intervenții chirurgicale complicate, specialiștii spun că tratamentele hormonale la care ar fi supusă, i-ar produce grave dereglări în organism.

 

Advertisment
Advertisment