Extern

Fiecare angajat Auchan din Franța primește 1.000 de euro

Angajatorii au un model demn de urmat acum când compania Auchan a decis să vină în sprijinul angajaților cu această suma de bani

Advertisment
Advertisement
efume.ro

În situația de față,  toată lumea a fost afectată de epidemia de coronavirus. În această stare de urgență care s-a instaurat și în Franța, Auchan arată că îi pasă de oameni. Prin urmare, toți angajații vor primi un sprijin financiar de 1.000 euro care le va fi de mare ajutor.

Având în vedere că în cadrul lanțului Auchan numărul angajaților depășește 65.000, suma oferită că bonus este destul de mare. La baza acestei decizii stă recunoștință și respectul față de angajați pentru că datorită lor compania reușește să aibă încasări atât de mari.

Advertisment

Ministrului francez al Economiei Bruno Le Maire oferă un real sprijin sprijin angajaților Auchan

Toți angajații din magazine, indiferent de aria unde își desfășoară activitatea vor fi renumerați în mod egal.

Advertisment

Reprezentanții guvernului francez a cerut companiei Auchan să acorde angajaților un sprijin financiar. În acest fel, marile companii decid să împartă o parte din profituri cu persoanele angajate.

Statul francez oferă sprijin companiilor a căror angajați nu își întrerup activitatea pe această perioada de epidemie de coronavirus. Până la data de 30 iunie aceștia vor primi bonusurile binemeritate de 1000 de euro la care nu se aplică nici un fel de taxe sau impozite.

Angajații din hipermarketuri sunt cei mai expuși riscului de contaminare

Având în vedere că angajații intră în contact cu foarte multe persoane aceștia riscă să fie infectați cu fiecare zi care trece. Bonusul acordat vine atât că un sprijin financiar dar mai mult că un sprijin moral.

În acest fel compania Auchan este sigură că angajații vor veni la muncă iar toate magazinele vor funcționa pe toată această perioadă de criză. În plus, cei din conducere vin în ajutorul angajaților și iau măsurile necesare pentru a le proteja sănătatea.

Așadar casierii au geamuri de protecție și li se pune la dispoziție tuturor angajaților măști, mănuși și gel dezinfectant. De asemenea, orele de lucru în depozite au fost cu mult reduse. Aceste măsuri au fost luate special pentru a nu se forma grupuri mari de oameni și a se evita pe cât posibil aglomerarea.

Măsurile luate de Guvern trebuie respectate cu maximă atenție. Statul vine în sprijinul cetățenilor oferindu-le șomaj tehnic. Pe toată această perioadă de criză primind un procent de 75% din salariu. În cele din urmă s-au găsit soluții eficiente care să fie de ajutor populației până când se va reduce drastic riscul de îmbolnăvire.

Advertisment
Advertisment