Extern

Experții De La Casa Albă Nu Sunt Deloc Încrezători

Aceștia consideră că lupta împotriva coronavirusului este pierdută iar în curând americanii se vor confrunta cu 100.000 de decese

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Experții de la Casa Albă trag un semnal de alarmă și avertizează că numărul morților crește foarte repede. Este vorba despre un bilanț dramatic care arată că lucrurile nu stau deloc bine.

Oamenii trebuie să se aștepte ca situația actuală să se înrăutățească și mai mult în scurt timp.

Advertisment

Coronavirusul atacă dur America

Președintele Donald Trump era destul de încrezător la început și prevestea că în curând totul va fi bine. Mai mult decât atât acesta intenționa că peste o perioada scurtă de timp să suspende măsurile de distanțare sociale.

Advertisment

Donald Trump avea în vedere o viziune optimistă în care își imagina că americanii vor pute  interacționa  unii cu alții de sărbătoarea de Paște.

Experții de la Casa Albă au cu totul o altă părere. Aceștia aduc avertismente dure și susțin că situația va deveni și mai gravă. Dacă numărul deceselor ajunge la sute de mii situația va fi deosebit de îngrijorătoare.

Tot mai mulți oameni își pierd viața din cauza acestei infecții care pătrunde extrem de repede în corp. Din nefericire nu s-a găsit încă un antidot iar eforturile medicilor par să fie de cele mai multe ori în zadar.

Directorul Institutului Național pentru Boli Infecțioase anunță că situația va fi cu adevărat devastatoare. Medicii și polițiștii se lupta zi și noapte pentru combaterea coronavirusului. Există totuși posibilitatea să apară tot mai multe decese peste noapte.

Americanii își unesc forțele și vor să construiască sute de spitale temporare

În ideea în care situația se va înrăutăți constant trebuie să existe locuri suficiente unde oamenii să fie îngrijiți. De aici a pornit dorința americanilor de a ridica un număr de 300 de spitale.

De când s-a impus măsura distanțării sociale au apărut rezultate vizibile. Totuși foarte mulți oameni continuă să prezinte simptome de coronavirus.

Președintele Donald Trump s-a arătat foarte îngrijorat văzând noul bilanț. Acesta susține eforturile făcute de cei care lucrează în sistemul medical și speră ca experții să identifice o soluție eficientă de limitare a răspândirii coronavirusului.

Dacă s-ar construi câteva sute de spitale temporare atunci se va reduce în mod semnificativ presiunea asupra sistemului de sănătate. Echipa de Ingineri din Armata SUA este în căutare de locații care ar putea fi transformate în spitale.

Sute de hoteluri, cămine sau centre de conferințe vor deveni spitale temporare. Dacă se renunță la măsurile de carantină America va avea numai de suferit. În acest context estimările în ceea ce privesc decesele se ridică la peste 2 milioane de persoane.

Advertisment
Advertisment