Extern

Echipa Juventus Are de Suferit de pe Urma Coronavirusului

Paulo Dybala a fost infectat cu coronavirus, după ce s-a vindecat. Acum o săptămână testele erau negative dar acum sunt pozitive din nou.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Până în prezent nici nu se știa că acest lucru este posibil. Dat fiind faptul că unii bolnavi au avut șansa de a se vindeca se credea că aceștia și-au făcut imunitate și nu mai pot fi contaminați.

Paulo Dybala și iubita sa au avut neșansa de a se infecta din nou

Paulo de la Juventus suferă din nou de această infecție după ce de curând a fost declarat vindecat. Coronavirusul a făcut ravagii la nivelul întregului glob pământesc.

Advertisment

Chiar dacă s-au făcut studii amănunțite cu privire la evoluția virusului tot nu se cunoaște foarte bine modalitatea prin care poate acționa.

Advertisment

Starul Paulo Dybala și iubita sa, Oriana Sabatini sunt din nou infectați cu coronavirus. În urmă cu o lună au fost testați pozitiv apoi s-au vindecat.

Acum se pare că aceștia au contaminat din nou infecția. După doar câteva zile după ce testul a ieșit negativ acesta a ieșit iar pozitiv.

Coronavirusul rămâne încă o enigmă

Prietena lui Paulo Dybala susține că nici medicii nu știu toate detaliile despre evoluția acestui virus. Chiar dacă Paulo și iubita s-au simțit mai bine pentru o perioadă acum simptomele au revenit.

După ce starul de la Juventus Paulo Dybala s-a vindecat de coronavirus, a povestit prin ce a trecut. El se simțea foarte rău și abia putea respira.

În momentele acelea nu putea să se antreneze. Infecția nu îl lăsa să respire pentru că bacteria se instalează imediat la nivelul plămânilor.

Așa se explică faptul că avea senzația că i se taie respirația și rămâne fără aer. În acest context era imposibil să se antreneze. O altă simptomă a coronavirusului este că o durere puternică se instalează în tot corpul provocând dureri musculare

Inițial a crezut că a luat infecția de la un coleg însă în contextul în care a stat numai în casă acest lucru era imposibil.

Paulo Dybala și iubita nu găsesc nici o explicație logică cu privire la noua infecție. Cei doi sunt uimiți de faptul că au fost contaminați din nou.

În prezent Paulo Dybala și prietena sa trebuie să stea iar în carantină pentru o perioadă de 14 zile. Ei trebuie să urmeze din nou tratamentul, pentru a fi siguri că sunt complet vindecați.

Advertisment
Advertisment