Extern

Cu cine se iubește Brad Pitt

De când a divorțat de Angelina Jolie, Brad Pitt și-a tot căutat femeia ideală. Cu cine se iubește Brad Pitt? Cu o femeie cu 29 de ani mai tânără.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

S-a zvonit că Brad Pitt s-a împăcat cu fosta sa soție, Jennifer Aniston, apoi că ar avea o relație cu Charlize Theron. Cu cine se iubește Brad Pitt?

Cu cine se iubește Brad Pitt

Dacă până acum nu se știut cu cine se iubește Brad Pitt, acum s-a aflat tot adevărul. Se pare că Brad Pitt are o iubită mai tânără cu 29 de ani mai tânără. Iubita celebrului actor de la Hollywood este acum cu modelul german Nicole Poturalski în vârstă de doar 27 de ani. În sfârșit, cei doi au confirmat că sunt împreună. Cu doar câteva zile în urmă, aceștia au fost văzuți împreună cum coborau dintr-un avion privat, în sudul Franței, pe aeroportul Le Castellet. Potrivit unei surse citate de OK! Magazine, Brad și Nicole se purtau ca doi adolescenți.

Advertisment

Cei doi s-au dus la proprietatea actorului

Potrivit sursei citate, actorul și fotomodelul au mers la Château Miraval, proprietatea pe care actorul a achiziționat-o cu suma de 67 de milioane de dolari în 2011 cu fosta soție, Angelina Jolie. Actorul Brad Pitt și Angelina Jolie se află în plin proces de divorț. Cei doi sunt separați de patru ani. Actorul a decis că de când s-a despărțit de frumoasa Angelina Jolie nu a mai avut nici o relație sentimentală cu nici o femeie.

Advertisment

Cine este Nicole Poturalski

Actuala iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski are 27 de ani și este un renumit model de origine germană. Aceasta este cunoscută pentru că a fondat o organizație pentru protejarea rechinilor. Potrivit unica.ro, este cunoscut faptul că este unul dintre modelele preferate ale designerului de modă Vivienne Westwood și a apărut pe copertele revistelor ELLE, Cosmopolitan și Marie Claire. Tânăra este mama unui copil, Emil, cu care pune tot felul de fotografii pe toate rețelele de socializare.

 

Advertisment
Advertisment