Extern

Coronavirusul Se transmite Extrem de Ușor

Gabrielle Wilson stewardesa care și-a infectat familia cu coronavirus este de-a dreptul disperată la gândul că a făcut rău celor din jur.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Gabrielle Wilson lucrează ca stewardesă la Air Canada și a constat de curând că ea a fost cea responsabilă de transmiterea infecției. După ce a zburat la Frankfurt a început să se simtă rău. În urma testului a observat că suferă de infecția cu coronavirus.

A intrat imediat în carantină și urmează tratamentul. Aceasta are remușcări din cauza faptului că și-a infectat propria familie la rândul ei.

Advertisment

Coronavirusul poate avea simptome neașteptate

Stewardesa consideră că și personalul aviatic este de vină. Aceștia ar fi trebuit să ia măsuri imediate pentru a combate răspândirea virusului în comunitate.

Advertisment

Într-o zi când a ieșit la plimbare cu copilul a simțiți dintr-o dată o mare durere în piept. Durerile musculare și respirația îngreunată sunt principalele simptome ale coronavirusului.

A simțiți cum i se usucă gâtul și avea o slăbiciune în tot corpul. Aceasta a ignorat în primă fază simptomele însă situația s-a agravat,

Foarte mulți oameni din avion au fost infectați

Când a început să facă febra mare a simțit că o strângea pieptul și nu mai poate respire. Acesta a fost un semnal de alarmă și a decis să între în carantină.

În tot acest timp au început să apară simptomele și la membrii familiei. Gândul că i-a infectat pe cei dragi o fac să între în depresie.

În acest context de răspândire a coronaviruslui munca ei se dovedește a fi extrem de periculoasă Cursele lungi și numărul mare de oameni facilitează infecția

Wilson a ajuns la spital în stare destul de gravă. Doctorii de la spitalul Toronto i-a recomandat să rămână în izolare pentru 14 zile.Stewardesa spune că a stat izolată de familie și de copil.

În acest context de infectare în mediul aviatic foarte mulți oameni care au participat la acea cursă de zbor au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

După această perioadă de izolare femeia și-a dat seama că și ceilalți membrii sunt infectați. În plus șapte persoane  ce făceau parte din echipajul Air Canada precum și doi piloți și cinci însoțitori de zbor au fost depistați pozitiv.

În acel zbor s-a strâns un număr de 450 de pasageri ceea ce înseamnă un risc mărit de contaminare. Așa se explică faptul că mulți oameni au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

Advertisment
Advertisment