Extern

Coronavirusul Atacă și Casa Regală

S-a înregistrat primul deces regal din cauza acestui virus de temut. Prințesa Maria Teresa, a decedat.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Prințesa Maria Teresa în vârstă de 86 de ani a decedat în urma infectării cu coronavirus. Familia Regală Bourbon-Parma din Spania, este în doliu.

Prințesa Maria Teresa a căzut pradă coronavirusului la 86 de ani

Prințul Sixtus Henry de Bourbon-Parma, fratele prințesei a făcut acest anunț, Ieri, pe data de 28 martie a murit Prințesa Maria Teresa.

Advertisment

Toți membrii care fac parte din Casa Bourbon-Parma reprezintă o ramură a familiei regale spaniole. Prințesa Maria Teresa era fiica prințului de Parma și Plasencia.

Advertisment

Aceasta mai era cunoscută și sub denumirea de „prințesa roșie”, pentru că așa a numit-o Josep Carles Clemente în biografia scrisă de el în anul 2002.

Măria Teresa de Bourbón-Parma în tinerețea ei a fost profesoară de sociologie la Universitatea Complutense din Madrid. Aceasta a avut o carieră înfloritoare și o viață de poveste.

Vestea că prințesă a trecut în neființă a întristat întreaga casă regală și nu numai. În special, în momentele în care Spania este țara grav afectată de acest virus mortal. Sute de oameni mor zilnic în timp ce se fac eforturi uriașe de a se stopa răspândirea virusului.

Spania se află într-o situație critică datorită virusului COVID 19

Din nefericire, prințesa a murit fix în ziua în care în Spania s-a înregistrat numărul cel mai mare de decese din cauza infecției cu coronavirus.

Cu greu se mai poate face față deceselor care apar în fiecare zi. Reprezentanții armatei sunt cei care transportă cadavrele. Casele mortuare sunt neputincioase. Este o situație devastatoare. Morții sunt transportați în camioane.

Spania este cutremurata de bilanțul morților, care până acum a ajuns la 5,690 de persoane. Numărul cazurilor infectate este de 72.248 iar 12.285 oameni s-au vindecat.

Prinţul Sixtus Henry de Bourbon-Parma, a cerut oamenilor să se roage pentru odihna surorii sale. Ceremonie religioasă regală a avut loc în Madrid.

Prințesa Maria Teresa de Bourbon-Parma este prima persoană care face parte dintr-o familie regală răpusă de temutul virus. Casa Regală a rămas profund îndurerată la aflarea veștii.Toți membrii o vor purta mereu în suflet și își vor aminti de ea așa cum era în viață. Un suflet bun cu aspirații mari care a luptat pentru comunitate.

Advertisment
Advertisment