Extern

Copii bolnavi de cancer din Ucraina au supraviețuit războiului într-un buncăr! Imagini emoționante: ce au strigat, de fericire

Mai mulți copii bolnavi de cancer din Ucraina au supraviețuit bombardamentelor de până acum într-un buncăr. Gestul lor a emoționat o lume întreagă.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Au apărut imagini copleșitoare cu mai mulți copii bolnavi de cancer din Ucraina. Micuții au fost mutați într-un buncăr, de teama bombardamentelor și, după ce au supraviețuit, au transmis un mesaj care a emoționat întreg mapamondul.

În timp ce sirenele de război sună neîncetat, iar străzile marilor orașe din Ucraina par scoase dintr-un film apocaliptic, copii bolnavi de cancer se ascund într-un buncăr. Zeci de micuți își consumă parte din copilăria și așa amară într-un spațiu izolat, ferit de posibilele atacuri rusești. Cu toate acestea, deși sunt greu încercați de viață, micuții și-au găsit puterea să facă un gest care a emoționat până la lacrimi întreg globul pământesc.

Advertisment

Copii bolnavi de cancer din Ucraina au supraviețuit războiului într-un buncăr! Imagini emoționante: ce au strigat, de fericire

Alături de mamele lor, copii bolnavi de cancer din Ucraina s-au ascuns în buncăr. Acolo, micuții cântă și transmit mesaje de susținere și încurajare armatei ucrainene, care luptă continuu de aproape o săptămână, împotriva trupelor rusești. „Slavă Ucrina!” este mesajul micuților.

Advertisment

Din păcate, însă, Un spital de oncologie pediatrică din Kiev a fost lovit de o rachetă lansată de ruşi, în urmă cu puțin timp. Un copil a murit şi alţi doi au fost răniţi, anunţă publicaţiile locale. Spitalul se afla în zona capitalei Kiev. Potrivit informațiilor existente în momentul actual, instituția medicală a fost lovită de o rachetă lansată de militarii ruși.

Două persoane adulte au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pentru copilașul care a murit, specialiștii nu au mai putut face nimic.

 

Advertisment
Advertisment