Extern

Brad Pitt a recunoscut relația cu Jennifer Aniston

După 15 ani acesta și-a arătat sentimentele lui de dragoste față de Aniston. El a trecut cu vederea tot ce a fost în trecut și vrea să se bucure de prezent.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Brad Pitt și Jennifer Aniston au lăsat la o parte supărările și toate răutățile. Aceștia au descoperit în sufletele lor dragostea care îi apropie mai mult că niciodată.

Anul 2020, anul în care Brad Pitt se simte din nou îndrăgostit de fosta nevasta

La ceremonia decernării Globurilor de Aur 2020, cei doi actori au păstrat distanță. Brad a primit premiul pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar, din filmul ”Once Upon a Time în Hollywood”.

Advertisment

Jennifer a privit cu entuziasm și bucurie această veste și l-a aplaudat cu drag.  În timpul discursului sau Brad făcea glume vizând viață sa amoroasă.

Advertisment

Probabil că scopul lui era să vadă ce atitudine va adopta Aniston. Camerele au surprins-o pe aceasta cu zâmbetul pe gură, semn că era dispusă și se simțea foarte bine.

Toată lumea era curioasă să afle care mai este starea relației dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston. Încă de la începutul acestei ceremonii, Brad se simțea emoționat la gândul că o să se întâlnească cu fosta nevasta.

Chiar dacă el nu vorbește prea mult despre viață lui privată, când este vorba de Jen, acesta este mult mai deschis.

Brad Pitt relații de amor și căsătorii

Jennifer și Brad au fost căsătoriți în perioada 2000- 2005. Ei au divorțat după ce Brad se îndrăgostise de Angelina Jolie, în timp ce jucau rolul de cuplu în filmul ”Mr. And Mrs Smith”.

Înainte de prima căsătorie, Brad a avut o relație de 2 ani cu Gwyneth Paltrow, pe care a încheiat-o în 1997. Cu câțiva ani în urmă, în 1989 a fost într- relație cu vedeta Christina Applegate.

Succesul lui Aniston bazat pe sfaturile lui Brad Pitt

Serialul „Friends” se va relua iar filmările pentru celebra serie sunt foarte așteptate. Însă, Jennifer a fost pe punctual de a renunța la noua producție.

Brad Pitt a fost cel care a convins-o că trebuie să revină pe platourile de filmare. Se pare că actrița i-a cerut sfatul fostului soț în această privința și a ținut cont de îndrumările lui.

Brad susține că este o idee minunată să coopereze la următoarele filmări. Fanii așteaptă cu sufletul la gură noua apariție. Publicul larg rămâne profund îndrăgostit de această producţie în continuare.

Chiar dacă salariul lui Aniston ajunge la 5 milioane de dolari de episod, aceasta a semnat ultima contractul de colaborare.

Advertisment
Advertisment