ActualitateSportStiri

Camelia Potec, despre planurile lui David Popovici. ”Dar orice ar decide acum, lucrurile se pot schimba”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, a făcut câteva declarații despre planurile pe termen scurt ale lui David Popovci.

Camelia Potec a făcut declarați, pentru as.ro, despre planurile pe termen scurt pe care le are campionul la înot David Popovici.

Advertisment

Sportivul ar putea părăsi România în următorii ani, după Olimpiada de Vară de la Paris din 2024.

Advertisment

Camelia Potec, despre planurile lui David Popovici. ”Sunt 50% şanse să plece”

„Eu am spus încă din 2021 că există şanse să plece. În 2021, după terminarea Jocurilor Olimpice, a avut foarte multe oferte. Inclusiv la Federaţie au venit foarte multe oferte. Am spus, da, are oferte, există şanse să plece şi după această vacanţă se va decide exact ce urmează să facă. Şi în urma discuţiilor pe care le vom avea împreună, şi în urma ofertelor, după ce o să le vadă pe toate”, a declarat Camelia Potec, citată de ziare.com.


„Sunt 50% şanse să plece. Dar orice ar decide acum, lucrurile se pot schimba. Pentru că obiectivul este să câştige medalie la Jocurile Olimpice de la Paris. Bineînţeles că ne dorim cu toţii să aibă două medalii de aur, dar mai avem până atunci. Momentan obiectivul este realist, normal, competiţia este dură, e vorba de Jocurile Olimpice. Toate gândurile şi toate planurile se fac până la JO 2024.

În cazul în care Doamne fereşte nu iese, în cazul în care se întâmplă ceva, lucrurile pot lua o întorsătură chiar imediat după Jocurile Olimpice. Chiar dacă decizia acum ar fi să nu plece din ţară. Doamne fereşte! Dar poate câştigă două medalii de aur, bate două recorduri mondiale de seniori şi spune: ”Gata, plec din ţară, îmi văd de studii şi nu mai vreau să fac înot”. Orice se poate întâmpla, de aceea nu se fac planurile pentru perioada de după Jocurile Olimpice. Ele se pot schimba”, a ma spus președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Advertisment
Advertisment