Actualitate

Personaj-cheie din Rusia, internat în stare gravă! Ce se va întâmpla cu războiul din Ucraina, în acest caz?

Un personaj-cheie din Rusia, în contextul războiului din Ucraina, a fost internat în stare gravă, la spital. Ce se întâmplă cu conflictul?

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Serghei Șoigu, ministrul Apărării din Rusia, este unul dintre cei mai importanți oameni în momentul de față, în contextul războiului din Ucraina. Mai mult, potrivit informațiilor recente, bărbatul ar fi pus la punct invazia care s-a petrecut în urmă cu aproape două luni, căci face parte din anturajul apropiat al lui Vladimir Putin. Se pare că bărbatul, personaj-cheie din Rusia a fost internat de urgență, în spita.

După o perioadă în care a dispărut total din spațiul public, există informații care relevă faptul că ministrul Apărării din Rusia ar avea probleme cardiace. Leonid Nevzlin, un fost coproprietar al lui companiei rusești Yukos și condamnat la închisoare pe viață în lipsă în Rusia, susține că ministrul rus al Apărării Serghei Șoigu ar fi suferit un atac de cord. Omul de afaceri rus, citând „sursele sale de la Moscova”, a publicat informația pe pagina sa de Facebook.

Advertisment

Personaj-cheie din Rusia, internat în stare gravă! Ce se va întâmpla cu războiul din Ucraina, în acest caz?

“Șoigu este în afara jocului, poate deveni invalid dacă supraviețuiește. A avut brusc un atac de cord, este la Terapie Intensivă, conectat la aparate. 20 de generali arestați. Toate sediile. Totul este clar aici – jaful total de fonduri pentru pregătirea conducerii ucrainene și a populației pentru întrunirea solemnă a armatei eliberatorilor din Rusia.

Advertisment

Din 2014, au fost furate aproximativ 10 miliarde de dolari alocați lui Putin pentru pregătirea blitzkrigului. Se pregătește un dosar penal împotriva lui Arkady Dvorkovich, acesta urmează să depună mărturie împotriva colegilor și prietenilor săi. Surse din FSB spun că dacă nu merge la o înțelegere cu ancheta, va fi transferat la închisoarea „Matross Silence” sau Lefortovo. Surkov este în arest la domiciliu, este suspectat de furtul banilor alocați pentru pregătirea de război, ceea ce este același caz pentru care au fost arestați 20 de generali”, a scris bărbatul, pe contul său de Facebook.

Advertisment
Advertisment