Actualitate

La Casa de Papel revine cu sezonul 5

La Casa De Papel este unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix în acest moment. Serviciul de streaming vine cu o veste bună pentru fani, anunțând că serialul va continua.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Netflix aduce vești bune pentru cei care au urmărit La Casă de Papel. Serviciul de streaming a anunțat continuarea serialului care a devenit unul dintre cele mai populare din acest moment.

E oficial. Contractul a fost reînnoit

Deși fanii începeau să creadă că nu va exista sezonul 5, Netflix a confirmat continuarea serialului. Actrița Itziar Ituno a vorbit la finalul lunii trecute despre soarta îndrăgitei producții.

Advertisment

Aceasta a spus că momentan se lucrează la al patrulea sezon. Ea a adăugat că s-a filmat continuu. Astfel, imediat după încheierea filmărilor pentru sezonul trei, au început cele pentru următorul. Ea a mai spus că sezonul curent va avea 16 episoade.

Advertisment

Jurnalistul spaniol Alfonso Tirado Quezada a confirmat că Netflix a încheiat deja contractele pentru al cincilea sezon din La Casa de Papel. Deși nu există încă o dată a apariție sezonului 5, vestea confirmării acestuia a devenit imediat virală în rândul fanilor.

Totodată, zvonurile din presa spaniolă anunță că serialul ar putea avea chiar și un sezon 6. Deși acest lucru este mai complicat de realizat, în cazul în care serialul va câștiga premii importante, precum Emmy sau Globurile de Aur, posibilitatea ca sezonul 6 să fie creat va prinde contur.

La Casa De Papel a avut un succes uriaș

Sezonul 3 al serialului a fost urmărit de mai mult de 34 de milioane de conturi Netflix. În plus, acest număr a fost atins în decurs de doar o săptămâna. Așadar, serviciul de streaming nu poate ignora continuarea producției.

Ultimul episod difuzat a înregistrat o audiență de aproape două milioane de telespectatori. Mai impresionant este faptul că aici nu este inclusă și masa de utilizatori Netflix. La Casa de Papel a câștigat premiul Best Drama Series în cadrul ediției cu numărul 46 a Internațional Emmy Awards.

Premiera serialului a avut loc pe 2 mai 2017, iar în rolurile principale joacă Ursula Corbero, Paco Tous și Alba Flores.

Advertisment
Advertisment