Actualitate

5 seriale de pe Netflix pe care trebuie să le vezi

Netflix vine în ajutorul oamenilor, în această perioada de izolare. Serviciul de streaming oferă seriale foarte captivante, perfecte pentru a umple timpul de stat în casă.

Reclama

Măsurile de distanțare socială adoptate că urmare a pandemiei de coronavirus pot oferi un prilej de relaxare. În timpul petrecut acasă, Netflix poate fi un partener în combaterea plictiselii.

Cele 13 motive – abordează subiecte foarte sensibile, precum sinuciderea, violul și drogurile

A fost destul de controversat, fiind acuzat chiar că a dus la anumite sinucideri.  Chiar și așa, serialul merită văzut, întrucât prezintă în mod foarte serios multe probleme cu care se confruntă multe persoane, în special tinerii.

Reclama

Cronicile din Arthdal. Acest serial este unul coreean, iar acțiunea are loc într-o periaoda antică. Popoarele tribale sunt implicate în bătălii politice și teritoriale. Totodată, nu lipsește nici existența unor fenomene supranaturale. Serialul reprezintă o drama de succes care prezintă numeroase personaje foarte interesante.

Fauna din Itaewon. Această e de asemenea tot o creație coreeană. Un tânăr capricios, pe nume Park Saeroyi, este personajul principal. În ciuda încăpățânării sale, este o persoană foarte corectă și face tot posibilul pentru a își îndeplini scopul și de a deschide un pub în cartier. El e nevoit să rivalizeze cu o franciză foarte mare.

Reclama

Serialul merită văzut, deoarece e foarte imprevizibil și prezintă subiecte considerate delicate în Coreea de Sud. Printre personaje se numără un bucătar transfender și o față cu apucatori sociopate. Serialul poate fi violent pe alocuri, însă conține multe lecții de viață.

TU(YOU) –  Seria inspirată după romanul cu același nume

Ea îl prezintă pe Joe, un tânăr librar care devine foarte obsedat de o față pe nume Beck. Obsesia lui Joe nu are limite și scoate la iveală caracterul bolnav al personajului. Serialul abordează astfel subiecte precum hărțuirea, o problema cu care se confruntă multe femei.

De necrezut. Serialul acesta este de fapt o miniserie polițistă. Prezintă două detective care se confruntă cu rezolvarea unui caz de viol, în care victima este acuzată că a mințit.

Seria este inspirată din realitate, ceea ce e un motiv în plus pentru a o urmări. Totodată, prezintă un subiect foarte cunoscut, cel în care victimele hărțuirilor sexuale ajund să fie acuzate chiar de cei la care își caută dreptatea.

Reclama
Tags
Close