Actualitate

Emisiunea „Te cunosc de undeva” va fi reluată

Filmările show-ului de pe Antena 1 vor reîncepe, după ce au fost suspendate din cauza coronavirusului.

Advertisment
Advertisement

Mai multe vedete de la Antena 1 au fost infectate cu Covid-19, acum câteva săptămâni. Astfel, emisiunea „Te cunosc de undeva” a fost suspendată. Printre persoanele care au contactat virusul asiatic se numără Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu, Adriana Trandafir, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” va fi reluată

După ce toate vedetele de la Antena 1 au învins lupta cu boala, filmările au putut fi reluate. Astfel, situația a revenit la normal și nu mai este niciun risc de infectare cu Covid-19 în cadrul postului de televiziune, conform unui mesaj publicat de Alina Pușcaș.

Advertisment

„Azi e ziua Irisucăi, împlinește un anișor frumos, dulce și năzbâtios! O sărbătoresc lucrând, însă nu ne supărăm, seara este numai a ei. Cu tortuleț, jucării, bucurie și copii (frățiorii ei, practic). Promit mai târziu un story cu ea”, a scris Alina Pușcaș.

Advertisment

Marcel Pavel, despre infectarea cu Covid-19

Chiar dacă a reușit să se vindece după o perioadă de chin, acesta a mărturisit la Antena 3 că a rămas cu sechele și în prezent. ”A fost cumplit. Am fost la un pas de moarte. Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, nu pentru bani. Răutatea ne face să ne pierdem mințile.

În timp ce eu eram cu un picior în groapă, în loc să vă rugați pentru mine, voi îmi aduceați jigniri. Ați spus că Mihai Gâdea m-a plătit cu 100.000 de euro. Cum puteți să gândiți așa ceva? V-a luat mințile acest virus nenorocit? Dacă o fi sau nu o fi!

M-am îndoit de existența virusului. Am ieșit în societate. Până acum 3 săptămâni nu am avut niciun simptom. Am avut după filmările de la ”Te cunosc de undeva”. Acolo am stat într-o încăpere cu aer condiționat. A doua zi m-am simțit foarte rău”, a spus artistul.

Advertisment
Advertisment