Actualitate

Marcel Pavel spune că s-a trezit din ghearele morții

A scăpat ca prin minune de virusul nemilos. Marcel Pavel a recunoscut că a fost cel mai greu moment al vieții sale și că s-a trezit din ghearele morții.

Coronavirusul i-a dat viața peste cap îndrăgitului cântăreț Marcel Pavel. Acesta recunoaște că a simțit că s-a trezit din ghearele morții.

Marcel Pavel spune că s-a trezit din ghearele morții

Momentul în care s-a îmbolnăvit de coronavirus, l-a făcut pe Marcel Pavel să-și schimbe total opțiunea asupra vieții. Mai ales, că s-a trezit din ghearele morții. Cântărețul spune că întotdeauna s-a ferit de aerul condiționat, pentru că știa cât de mult rău face acesta sănătății. În perioada în care s-a îmbolnăvit însă nu a dat importanță acestuia. Mai mult, el crede că a lăsat garda mult prea jos. Iată ce a spus artistul într-un interviu dat viva.ro: ”A fost un moment de neatenție din partea mea, eu, care mă protejam mereu de aerul condiționat sau de orice condiții neprielnice, nu ştiu cum s-a întâmplat, dar, cu câteva zile înainte de a se petrece infectarea, nu am mai fost la fel de atent. Iar momentul de neatenție m-a costat scump. Mă rog în fiecare zi, simt că Dumnezeu mă sprijină şi mă ajută mereu, aşa că nu mă închin doar când am nevoie, ci pentru că aşa simt. (…)”.

“Am avut două nopți cumplite”

Mai mult, artistul recunoaște că a avut în spital două nopți cu adevărat groaznice, ca urmare a infecției cu coronavirus. Da, într-adevăr, am avut două nopți cumplite şi am avut cumva sentimentul că m-am trezit din ghearele morții. (…) Zilnic mă rog pentru familia mea şi pentru omenire, în general, pentru sănătatea noastră şi a Pământului acestuia, care este superb, şi nu exagerez. Nu sunt habotnic, ci sunt mereu alături de Dumnezeu, şi El alături de mine, dovada cea mai bună este faptul că noi vorbim acum. (…) Dar Dumnezeu m-a ajutat şi am scăpat şi nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta!”.

 

Tags
Close