Actualitate

Ce previziune incredibilă a făcut Baba Vanga înainte de moarte: ”În România apare un Mesia”

A plecat din această lume în anul 1996, dar previziunile sale rămân întru eternitate. Ce lucru incredibil a spus Baba Vanga înainte de moarte.

În România apare un Mesia. Acestea au fost cuvintele pe care Baba Vanga le-a spus înainte de moarte.

 Ce previziune incredibilă a făcut Baba Vanga înainte de moarte: ”În România apare un Mesia”

Ce a spus Baba Vanga înainte de a trece la cele veșnice?  Că în România apare un Mesia. Ultimele cuvinte ale marii clarvăzătoare a omenirii a fost despre români. “Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor”, acestea au fost cuvintele clarvăzătoarei bulgăroaice cu puţin timp înainte să moară în 1996, menționează libertatea.ro. Ce a vrut să spună prin aceste vorbe? Iată mesajul descifrat de un specialist în științe izoterice.

El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal de fier

“Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui.

Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume.

Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui”. Asta înseamnă, spun specialiștii că va apare o persoană din zodia Vărsătorului, care va fi conducător războinic, dar iubitor de dreptate. Potrivit lui Nostradamus, în 2036 – 2038 va izbucni un nou război. Cel care va conduce România atunci va fi războinicul despre care vorbeşte Vanga.

 

Tags

Close