Actualitate

Care a fost ultima profeție a celebrei Baba Vanga

A fost una dintre marile prezicătoare ale omenirii și se spune că nu greșea niciodată. Care a fost ultima profeție a Babei Vanga.

Reclama

Una dintre cele mai interesante personaje pe care le-a avut omenirea a făcut predicții incredibile. Care a fost ultima profeție a Babei Vanga.

Care a fost ultima profeție a celebrei Baba Vanga

S-a numit Vanghelia Pandeva Dimitrova și a fost cunoscută sub numele de Baba Vanga. Una dintre personajele căutate de toți marii lideri ai lumii a făcut ultima profeție despre viitorul omenirii. Și asta cu foarte puțin timp înainte de a trece la cele veșnice.

Reclama

Oamenii vor reuși să intre în contact cu alte civilizații dezvoltate

Cu puțin timp să plece la Domnul, Baba Vanga a prezis că până în 2030, oamenii vor lua contact cu alte civilizații dezvoltate. De asemenea, ea a spus că până în 3797, Terra va deveni o planetă ostilă vieții.

Totodată, clarvăzătoarea a precizat că doar cei aleși vor putea părăsi sistemul solar să trăiască pe altă planetă.

Secetă de lungă durată pe pământ

O nenorocire se va întâmpla și până în anul 2170. Atunci, spune baba Vanga, cea mai mare parte a globului va fi cuprinsă de o secetă care va dura foarte multe. Nu în ultimul rând, aceasta aspus că în anul 3005, un război va izbucni pe planeta Marte, colonizată de oameni.

De asemenea, în anul 3010 Luna va fi lovită de o cometă care va genera un uriaș nor de praf cosmic. Atunci Pământul va fi cufundat în întuneric.

Vindecătoare cu plante

Baba Vanga a văzut lumina zilei la 31 ianuarie 1911 și a murit la 11 august 1996. Aceasta și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în zona Rupite și a vindecat cu plante. De-a lungul vieții, toți au spus că avea puteri paranormale cu adevărat ieșite din comun.

 

 

 

 

TOP STIRI

Reclama
Tags
Close