ActualitateExternshowbizStiri

A murit milionarul român Nelu Bălan. A fost proprietarul celebrului restaurant ”Nello” din New York

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Milionarul român Nelu Bălan, care a deținut timp de 25 de ani restaurantul „Nello” din New York a murit la vârsta de 64 de ani.

Milionarul Nelu Bălan a încetat din viață marți, 23 mai 2023, la vârsta de 64 de ani. Informația despre decesul omului de afaceri a fost confirmată de fiica acestuia, Lucy, pentru Page Six

Advertisment

Românul Nelu Bălan, cunoscut drept Nello Bălan,  a reușitsă își facă o carieră dincolo de granițele țării, peste Ocean. Botoșăneanul a deținut, timp de peste 25 de ani, cel mai tare restaurant din New York, „Nello”, acolo unde, de-a lungul anilor, vedetele s-au înghesuit să se afișeze la masă. Românul a avut printre clienții sai moguli din diverse domenii, modele, oligarhi ruși si vedete de prim rang din lumea showbiz-ului internațional.

Advertisment

Restaurantul era renumit pentru preparatele sale scumpe şi rafinate, dar şi pentru atmosfera sa animată şi plină de paparazzi.

Nelu Bălan a vândut acţiunile la restaurant în 2014 şi s-a mutat la Roma, alături de iubita sa, prinţesa Rita von Boncompagni Ludovisi.

Advertisment
Advertisment