Stil de viață

Trucuri pentru a face ouă de Paște spectaculoase

Fie că alegi Joia Mare sau Sâmbăta Mare, trebuie să ai mare grijă atunci când vopsești ouăle pentru masa festivă. Iată ce trucuri vei putea folosi pentru a face ouă de Paște fantastice.

Ca să faci ouă de Paște ca la carte, îți trebuie multă răbdare și câteva trucuri care îți vor face viața mult mai ușoară.

Trucuri pentru a face ouă de Paște spectaculoase

Ții minte că atunci când bunica vopsea ouăle punea întotdeauna în vopsea o lingură cu ulei? Ști de ce? Uleiul nu permite va vopsitul să se facă uniform, așa că vei avea parte de niște modele incredibile. De asemenea, dacă vrei ca ouăle să aibă un aspect marmorat, nu trebuie decât să folosești bananele coji de ceapă. Înfășoară ouăle fierte în coji de ceapă roșie, strânge strâns cu o bucată de ciorapi de damă. Ulterior, scufundă-le în vopsea pentru câteva minute. Nu uita să dai la o parte foile de ceapă doar după ce ouăle s-au uscat.

Folosește o cravată de mătase pentru un rezultat cu adevărat fantastic

Cu siguranță că în dulap se găsesc și cravate vechi din mătase. Garantăm că vei avea ouă incredibile folosindu-le. Tot ce trebuie să faci este să învelești ouăle în bucăți de material, apoi să le fierbi în apă cu oțet. Vei vedea cum modelul de pe bucata de material se imprimă pe ouă, care vor arăta așa cum ai visat. Mare grijă și când cumperi ouăle. Primul lucru la care să fii atentă este ștampila care trebuie să existe pe ou. Fii atentă și la coaja ouălor, care nu trebuie să fie crăpată sau spartă. Verifică coaja la fiecare ou. Chiar dacă ouăle sunt achiziționate de la țărani nu vor avea ștampilă și atunci practic nu ști ce cumperi. În acest caz, ia o cantitate mică, verifică acasă, apoi poți cumpăra fără griji.