Stil de viață

Terapii de toamnă pe care le puteți face singuri acasă

Cum vă mențineți în formă atunci când toamna bate la ușă? Cu câteva terapii de toamnă simple, dar 100% eficiente. Odată ce veți începe să le puneți în aplicare, veți constata că rezultatul este absolut uimitor.

A venit toamna și odată cu ea, doamnele pot avea parte de cele mai bune soluții pentru sănătate. Iată câteva terapii de toamnă pe care le puteți face singure acasă. Sunt 100% eficiente.

Terapii de toamnă pe care le puteți face singuri acasă

Odată cu toamna, corpul nostru nevoie de și mai multe îngrijire. Iar de mare folos vă sunt în acest scop câteva terapii de toamnă, unele păstrate din cele mai vechi timpuri. Specialiștii spun că nimic nu poate fi mai relaxant după o zi de muncă decât un gomaj corporal. Dacă acesta este făcut cu ajutorul plantelor, în special a păpădiei, atunci durerile musculare, osoase dar și celulita, vor dispărea ca prin farmec. Ce trebuie să faceți? Să începeți cu ceva extrem de simplu. Să vă demachiați tenul și bineînțeles să aplicați o mască cu păpădie. Urmează gomajul corporal pentru corp și, la final, un masaj binefăcător cu ulei de păpădie.

Gomajul cu struguri roșii împrospătează pielea

Totodată, un gomaj de corp cu extract de struguri roşii şi scrub din seminţe de struguri este o alegere ideală pentru toamnă. Asta pentru că va împrospăta pielea cu delicateţe. De asemenea, puteți opta pentru un peeling cu zahăr, combinat cu un masaj incredibil cu pietre vulcanice, al căror rol este a de a relaxa corpul și mintea. Bineînțeles, nu trebuie să uitați să vă hidratați tenul pentru că factorii externi din timpul verii și-au pus amprenta asupra acestuia, iar în caz contrar, fața va fi deshidratată. Nu uitați niciodată nici de podoaba capilară. Sezonul răcoros este periculos pentru sănătatea părului. Drept urmare, sigurați-vă că folosiți un şampon hidratant, de exemplu unul cu keratină. Pentru a vă păstra sănătatea, faceți cât mai multă mișcare și hidratați-vă corespunzător.

 

Tags
Close