Stil de viață

Leacul părintelui Elefterie pentru boli cardiovasculare și renale

Înzestrat de Dumnezeu cu puteri foarte mari, părintele Elefterie a reușit încă din tinerețe să se îngrijească singur și să facă leacuri naturale cu adevărat senzaționale. Leacul părintelui Elefterie pentru boli cardiovasculare și renale.

Se spune că atunci când nu a mai putut face aceste produse, acesta a chemat câteva ajutoare și le-a învățat. Așa, leacurile sale au fost transmise din generație în generație pentru a da ajutor celor suferinzi. Care este leacul părintelui Elefterie pentru boli cardiovasculare și renale.

Leacul părintelui Elefterie pentru boli cardiovasculare și renale

Pentru sistemul imunitar și a vindeca afecțiuni renale și cardiovasculare, dar și pentru bolile hepatice, aveți nevoie de următoarele ingrediente. Un kg de miere naturală de salcâm, 0,2 l de ser fiziologic, 4 g lăptișor de matcă, 0,15 kg de tinctură de propolis, 0,3 kg de polen măcinat. Alegeți un vas de sticlă în care puneți toate ingredientele și amestecați foarte bine. Când sunt măcinate, puneți produsul într-o borcan de sticlă și închideți ermetic. Puneți la loc rece și în fiecare dimineață și seară, consumați o linguriță. De asemenea, produsul se consumă înainte de toate felurile de mâncare.

Cine a fost părintele Elefterie

Potrivit adevarul.ro, renumitul parinte Elefterie de la mănăstirea Devernt a uimit întreaga lume cu harul său. Acesta a venit pe lume în noiembrie 1900 la Leaskova, în Bulgaria, într-o familie de aromâni. Istoria spune că la doar trei ani, în viața acestuia s-a petrecut prima minune. Pentru că micuțul paralizase, mama sa, a auzit de crucea de la Dervent și a venit cu băiatul în acest loc.

„După ce l-a închinat Sfintei Cruci, seara, băiatul ar fi adormit sub o icoană a Maicii Domnului din interiorul barăcii de scânduri, iar a doua zi era sănătos. „Cu lacrimi de fericire în ochi, mama i-a mulţumit Maicii Domnului pentru minunea săvârşită şi a făgăduit: «Am să-l fac doctor pentru că s-a vindecat». (…) În tinereţe, deşi a vrut să îmbrăţişeze viaţa monahală, la insistenţele părinţilor, s-a căsătorit. Din nefericire, soţia sa a murit atunci când a adus pe lume un copil, care avea să moară şi el doar la câteva zile. Părinţii i-au zis să se mai căsătorească încă o dată, dar el a refuzat şi le-ar fi spus: «Am făcut-o prima dată pentru voi, acum lăsaţi-mă să-mi văd de ceea ce mi-am dorit eu”, a mărturisit starețul Andrei Tudor.

 

 

Tags

Close