Stil de viață

Iată semnele care spun că ești agresat verbal

Toți avem conflicte, fie că vrem, fie că nu, dar știați că abuzul verbal este produsul secundar al acestora? Iată semnele care spun că ești agresat verbal.

Cum cele mai afectate de agresiunile verbale sunt femeile, e necesar de știut care sunt semnele ce vă spun că ești agresat verbal.

Iată semnele care spun că ești agresat verbal

Știați că nu trebuie să strige cineva la voi ca să fiți victime ale abuzului verbal? Nicidecum, pentru că puteți fi manipulată tocmai pentru a vă fi puse la îndoială credința și amintirile. De asemenea, agresorul va da mereu vina pe voi, indiferent de ce faceți, este posesiv și din ce în ce mai gelos. Ca să nu mai vorbim că vă face să vă simțiți cum nu ar trebui, când vă spune că o altă femeie e mai frumoasă sau mai deșteaptă.

Nu vă îmbolnăviți de depresie

Odată ce sunteți abuzată, chiar dacă nu vă dați seama, veți abuza și voi pe ceilalți. Și aici putem vorbi de părinți care nu știu să își controleze emoțiile față de copii. Iar la rândul lor micuții îi agresează pe colegii sau prietenii lor. Nu are rost să vă îmbolnăviți de depresie din partea partenerului. Dacă ceva nu merge în viața voastră, nu stați prea mult pe gânduri și schimbați. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.

Nu stați lângă cei care vă fac reproșuri

Potrivit dozadesanatate.ro, plecați de lângă oamenii care vă subminează, care nu vă respectă individualitatea și nu vă acceptă așa cum sunteți. Ca femeie, nu acceptați să vi se spună pe un ton de reproș că altă doamnă este mai deșteaptă sau mai frumoasă ca voi. E un lucru pe care nici măcar nu trebuie să-l auziți din gura bărbatului vostru. Nu aveți nevoie de suferit lângă un bărbat. Dacă însă acesta vă va pune în situații de acest fel, e bine să plecați cât mai repede. Nimeni nu are voie să vă facă să vă simțiți inferior. Mai mult, dacă cineva vă intimidează de fiecare dată, e un alt semn că sunteți abuzați verbal.

 

Tags

Close