Stil de viață

Doliu în lumea radioului: a murit Călin Gheorghe

Omul de radio a murit la numai 46 de ani.

Călin Gheorghe a murit! Acesta realiza emisiuni muzicale

Călin Gheorghe, unul dintre cei mai populari oameni de radio, a murit la numai 46 de ani, în timp ce se afla la mare, la Corbu.

Călin Gheorghe a lucrat pentru posturi de radio ca ProFM, Radio Guerilla, Seven. Din februarie 2020, lucra la Europa FM.

Călin Gheorghe făcea emisiuni de muzică și de cultură muzicală.

Aflat în weekend la mare, Călin Gheorghe nu a mai putut fi salvat                          

Omului de radio i s-a făcut rău, sâmbătă 25 iulie 2020, în timp ce se afla în apă. Cei care l-au observat, l-au scos din apă și l-au dus pe plajă. Echipajele de salvare venite la fața locului, neputând să-l stabilizeze.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru salvarea unei persoane, de sex masculin, pe plaja Corbu. Din primele informaţii, bărbatul este resuscitat“, a declarat Anamaria Stoica, purtătoarea de cuvânt ISU Constanţa.

Foștii lui colegi de la Radio Guerilla au publicat următorul mesaj: „Călin Gheorghe, fostul nostru coleg şi prieten, un om cu o voce ca o prietenie de-o viaţă, a plecat astăzi dintre noi. Clar, viaţa câteodată o ia razna. Drum bun, Călin Gheorghe. Mulţumim.“

Foștii colegi de la ProFM au postat și ei un mesaj : ”Highlander, așa cum îi spuneau prietenii, a fost timp de 10 ani colegul nostru, între 1995 și 2005. A fost unul dintre pionierii FM-ului nostru și una dintre cele mai cunoscute și iconice voci de radio din România.”

Călin Gheorghe a rămas în memoria publicului, prin talentul său și prin vocea sa inconfundabilă. Emisiunile sale erau receptate ca adevărate lecții de muzică.

Tags
Close