Stil de viață

Cele mai bune metode pentru a scoate petele dificile de pe haine

Ce facem atunci când cele mai frumoase haine ale noastre s-au umplut de pete? O adevărată drama. Iată care sunt cele mai bune metode pentru a scoate petele dificile de pe haine.

Când petele dificile apar pe haine, pare că toată lumea se dă peste cap. Care sunt cele mai bune metode pentru a scoate petele dificile de pe haine.

Cele mai bune metode pentru a scoate petele dificile de pe haine

Toți dintre noi am căutat tot felul de remedii pentru a scăpa de hainele pătate. Există însă multe soluții pentru a scoate petele dificile de pe haine. Cea mai frumoasă rochie are acum o pată uriașă de ceară? Nu vă faceti probleme, răzuiți puțin pata puneți deasupra și dedesubt câteva foi și treceți cu fierul de călcat. Veți observa că pata a ieșit imediat.

Glicerina scoate petele de ceai

Dacă însă aveți de furcă cu petele de ceai, turnați peste acestea apă clocotită în care ați pus o lingură cu glicerină. Dacă pata este pe o haină de culoare albă, frecați bine cu zeamă de lămâie. Pentru lână este benefic amestecul în părți egale de spirt medicinal și oțet.

Puneți sare peste petele de cerneală

Cât privește petele de cerneală și pix, acestea vor fi eliminate cu ajutorul laptelui. Puneți hainele pătate în lapte sau tamponați cu lapte cald, apoi puneți la spălat. Dacă cerneala este relativ proaspătă, puneți sare peste pată și introduceți în apă caldă apoi frecați cu lămâie și puneți în apă rece. De asemenea, petele de pix dispar imediat ce ați pulverizat pe ele fixativ de păr.

Creta înlătură petele de ulei

Potrivit omofon.ro, când petele de ulei au năvălit peste cele mai bune haine, pare imposibil să le mai scoateți. Nu și dacă aveți în casă cretă. Tot ce aveți de făcut este să acoperiți cu cretă zona pătată și să lăsați să acționeze zece minute. După această perioadă, puneți haina la spălat în mașină. Dacă hainele sunt pătate de transpirație, puneți lămâie în cantități egale cu apă și înmuiați materialul în această soluție. Ulterior, introduceți în mașina de spălat.

 

Tags
Close