Stil de viață

Cele mai bune idei pentru a decora masa de Paște

Vrei ca anul acesta să ai cea mai minunată masă de Paște? Nu crezi că ai idei pentru a decora masa? Îți oferim noi cele mai bune idei.

Pentru ca musafirii să fie cu adevărat impresionați de Paște, ai nevoie de câteva idei geniale pentru a decora masa.

Cele mai bune idei pentru a decora masa de Paște

Cumpără minunate flori de primăvară, fie că e vorba de lalele, narcise sau zambile sau pur și simplu rupe din pom crenguțe înmugurite. Așează-le în sticle sau borcane, apoi pune-le din loc în loc pe masa de sărbătoare. Vei rămâne surprinsă să vezi cum arată acum. Efect maxim va avea și un bulb încolțit dacă va fi pus în ceșcuțe de ceai, în care ulterior a fost așezat puțin mușchi.

Dacă nu ai folosit până acum ouăle de plastic, ar fi timpul să o faci. Aruncă-le la întâmplare pe masă sau combină-le cu alte decorațiuni. Efectul va fi spectaculos. Cum ar arăta o coroniță făcută din ouă de plastic? Incredibil! Pentru asta pe un suport de crengi legate cu sârmă, lipește flori din textil și iarbă artificială, dar și oușoare de plastic. Ai făcut niște decorațiuni de vis.

Nu arunca cofrajele de ouă

Ai terminat de vopsit ouăle? Sub nici o formă să nu arunci cofrajele. Îți vor fi de mare ajutor pentru a-ți înfrumuseța casa și masa de Paște. Nu trebuie să depui mare efort, ci doar să adaugi ouă, flori, lumânări sau orice crezi că se potrivește. Și vei fi uimit să vezi ce va ieși. De asemenea, poți să iei niște crenguțe uscate și să le transformi în cuiburi în care să așezi ouăle colorate.

Suntem siguri că toți cei ai casei vor fi extrem de fericiți. Fă puțin loc în bucătărie, hol sau sufragerie, ia niște suporturi pentru ouă sau pur și simplu ceșcuțe și vei face o altă decorațiune minunată pentru Paște. Nu în ultimul rând, cumpără flori în culoarea ouălor și așează-le unele lângă altele. Vei avea cel mai frumos Paște.