Cea mai bună rețetă de pască fără aluat este cea a Iulianei Tudor! Încercați și veți fi surprins de rezultat
Nu există sărbătoare a Învierii Domnului fără ca pe masă să se găsească o bucată de pască delicioasă. Cea mai bună rețetă de pască fără aluat este cea a Iulianei Tudor.
Nu există Paște fără pască. Dar pentru a nu pune colăcei pe burtică, puteți opta pentru rețeta incredibilă de pască fără aluat a Iulianei Tudor.
Cea mai bună rețetă de pască fără aluat este cea a Iulianei Tudor! Încercați și veți fi surprins de rezultat
Dacă vreți să faceți senzația de sărbătorile pascale, anul acesta e momentul să optați pentru rețeta de pască fără aluat este cea a Iulianei Tudor. Pentru a face această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 750 g brânză dulce (puteți adăuga, opțional, și puțin mascarpone), 250 g stafide, 5 ouă, 10 linguri cu zahăr. Dar și 200 ml smântână, 2 linguri cu griș, 250 g praf de budincă de vanilie, 100 g unt topit și răcit, 2 pliculețe cu zahăr vanilat, coajă de lămâie, 1 pliculeț praf de copt.
Se lasă la cuptor până ce preparatul face o crustă aurie
Pentru început, separați albușurile de gălbenușuri și bateți spumă. Iar brânza, zahărul, gălbenușurile, grișul, praful de budinca și aromele le amestecați la blender. Dizolvați praful de copt în puțină zeamă de lămâie și adăugați în compoziție, apoi puneți stafidele și albușurile bătute spumă. Amestecați cu grijă compoziția și aveți grijă să devină ca o smântână groasă. Introduceți la cuptor și lăsați până ce preparatul face deasupra o crustă aurie.