Stil de viață

Ce influență are piatra lunii asupra destinului

În viața fiecăruia dintre noi sunt multe lucruri care au o mare influență asupra destinului său, printre care și piatra lunii.

Se spune că odată ce veți purta piatra luni, vă veți schimba definitiv viața. Aflați care este piatra lunii dumnevoastră.

Ce influență are piatra lunii asupra destinului

V-ați gândit vreodată să vă faceți un talisman din piatra lunii dumneavoastră? A venit momentul să lăsați toate lucrurile urâte să treacă și să schimbați totul în bine. Specialiștii susțin că celor născuți în ianuarie li se potrivește cel mai bine granatul, asociat cu dragostea, folositor acestora întrucât le reduce stresul și anxietatea.

Ametistul li se potrivește celor născuți în februarie

Ametistul este una dintre cele mai frumoase pietre care există. Aceasta le dă tărie de caracter, pace sufletească, întărindu-le totodată relația cu persoana iubită celor născuți în luna februarie. Acvamarinul este cunoscut din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale de a vindeca stomacul. Această minunată piatră este cea a persoanelor născute în luna martie, care le asigură succesul în dragoste.

Rubinul, simbolul iubirii pasionale

Pentru a avea curaj, cei născuți în aprilie trebuie să poarte mereu un talisman cu diamant. Iar dacă ați văzut lumina zilei în mai, smaraldul vă va pune în evidență și vă va face mai înțelepți. Perlelele sunt atribuite celor născuți în august, iar rubinul, simbolul iubirii pasionale, aduce armonie în relația celor născuți în iulie.

Persoanele născute în septembrie au un prieten în olivină

Olivina aduce protecție celor din august, iar safirul îi protejează pe cei născuți în septembrie. Opalul și turmalina li se potrivește perfect celor născuți în octombrie. La rândul lor, topazul și citrinul le dă înțelepciune celor care-și sărbătoresc ziua de naștere în noiembrie. Potrivit antenasatelor.ro, pentru a scăpa de energiile negative, cei născuți în decembrie trebuie să poarte turcoaz.

 

Tags
Close