Stil de viață

Andreea Marin, declarații de dragoste pe Instagram

Fosta Zână a surprizelor are reacții neprevăzute. Dacă în trecut refuza să vorbească despre viața personală, acum și-o expune pe Instagram. Vedeta i-a făcut iubitului său o declarație de dragoste ca la carte.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Și-a surprins iubitul, pe Alexandru Brâncoveanu

Cuplul Andreea Marin – Alexandru Brâncoveanu pare mai stabil ca niciodată, dovadă că fosta Zână a surprizelor a considerat că a venit momentul să-și surprindă iubitul cu o declarație de dragoste ca la carte. „Te trezești într-o zi îmbrățișând un om drag și înțelegi că acolo e locul tău. O mână se joacă în părul tău. Un zâmbet pornește firesc din colțul gurii tale. Ce altă fericire să vrei? Așa se întâmplă, viața te oprește lângă un om pe care să-l iubești”, a scris Andreea Marin în mesajul postat pe Instagram. Și ca să nu existe nici un fel de dubii, semnătura spune totul: „La mulți ani, dragoste!”.

Advertisment

A fost referent principal în MAE

Advertisment

Alexandru Brâncoveanu, cel cu care Andreea Marin își împarte viața de trei ani este din Vrancea și a fost referent principal în MAE și viceconsul la Damasc. Se pare că acesta s-a lansat în afaceri deținând o firmă, pe care a închis-o în anul 2007. Motivul pentru care Andreea Marin ar fi ținut secretă relația cu el ar fi fost faptul că este diplomat.

 

 

 

 

Advertisment
Advertisment