Stil de viață

Adam Sandler face un film de groază pentru Netflix

Pelicula va fi interzisă minorilor sub 13 ani fără acordul părinţilor - PG-13

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Anul trecut, Adam Sandler i-a uimit pe cinefili cu prestaţia sa din Uncut Gems. Actorul a jucat cu stăpânire pe carismaticul parior, Howard Ratner, și a primit deopotrivă laude şi critici pentru rol.

A fost un moment de cotitură pentru Sandler, deoarece el rareori preia roluri dramatice. Comediile sale se încadrează în cea mai mare parte sub umbrela PG la PG-13 (n.r. echivalent cu Acordul părinţilor sau Interzis sub 13 ani în România). Totuşi, pentru următorul său film Netflix, aparent Sandler se va muta înapoi pe teritoriul familiar, din punct de vedere al genului.

Advertisment

Un film de groază şi nu prea

Următorul film pe care Sandler îl pregăteşte va fi “Hubie Halloween”, un film de groază pentru platforma Netflix. Va fi o comedie bazată pe sărbătoarea americană, despre care se spune că are şi câteva elemente de groază. Cu toate acestea, potrivit FilmRatings.com, filmul nu ar trebui să fie prea înfricoșător pentru publicul mai tânăr, deoarece a obținut un rating PG-13 din mai multe motive. Printre acestea se enumeră conținut brutal și sugestiv, limbaj și violenţă scurtă pentru adolescenți.

Advertisment

Într-adevăr, ratingul nu ar trebui să fie o surpriză pentru fanii lui Adam Sandler, deoarece acest lucru ar putea descrie o serie de filme ale sale. Filme precum The Waterboy și seria Grown Ups sunt unele dintre cele mai reprezentative.

Hubie Halloween se centrează pe Hubie DuBois, un voluntar comunitar ciudat, dar amabil. Personajul este ridiculizat de cetățenii din orașul său Salem, Massachusetts, cunoscut pentru sărbătorile extravagante de Halloween.

Filmul îl va alătura din nou pe Sandler cu Steve Brill, cu care a lucrat anterior la Little Nicky, Mr. Deeds și Sandy Wexler. Pe lângă faptul că a jucat în film, Sandler a co-scris și scenariul. Actorul și produce sub brand-ul său Happy Madison Productions. În plus, filmul mai include şi nume precum Julie Bowen, Ray Liotta, Maya Rudolph, Kevin James și Kenan Thompson.

Proiectul nu a fost afectat semnificativ de întreruperea din industrie în urma crizei mondiale de sănătate. Cea mai mare parte a lui Hubie Halloween a fost filmată în Massachusetts încă de vara trecută.

Advertisment
Advertisment