Stil de viață

A început școala. Cum alegeți ghiozdanul cel mai bun pentru micuțul dumneavoastră

Sunt șase luni de când cei mici nu au mai luat legătura cu colegii și au fost bucuroși când a început școala. Dar ați ales ghiozdanul cel mai bun pentru micuțul tău?

Din ce în ce mai mulți părinți se plângă că micuții lor au început să se plângă de dureri de spate cauzate de ghiozdan. De aceea, e foarte important să știți cum să alegeți ghiozdanul cel mai bun pentru micuțul dumneavoastră.

A început școala. Cum alegeți ghiozdanul cel mai bun pentru micuțul dumneavoastră

Pentru ca cel mic să nu aibă nici un fel de probleme de sănătate, e extrem de important să ști cum să alegi ghiozdanul cel mai bun. Un prim lucru pe care trebuie să îl spuneți copilului este să nu ducă niciodată ghiozdanul pe un singur umăr, pentru că poate avea grave probleme cu spatele. De asemenea, o greutate mult prea mare poate duce la compresia coloanei vertebrale.

Nu optați pentru un ghiozdan cu bretele prea strâmte

În plus, dacă alegeți un ghiozdan cu bretelele mult prea strâmte, copilul se poate plânge că i-au amorțit brațele. Potrivit specialiștilor, ghiozdanul nu trebuie să aibă o greutate mai mare de 15% din greutatea copilului. Pentru mult mai mult confort e necesar ca spatele ghiozdanului să fie căptușit. Dacă cel mic spune că are o durere de spate, mergeți urgent la specialist. Iar în acest caz trebuie să-I cumpărați imediat un ghiozdan cu rotile.  Potrivit qbebe.ro, pentru ca cel mic să se simtă confortabil, i-ar fi extrem de util un ghiozdan cu bretele late.

Testați înainte de a achiziționa

Specialiștii spun că foarte important înainte de a cumpăra un ghiozdan este să-l testați. Tot pentru ca cel mic să se simtă bine, trebuie să țineți cont și de personalitatea copilului atunci când îl cumpărați. Altfel, riscați ca cel mic să nu îl poarte. Ultimul criteriu în alegerea ghiozdanului este să urmăriți și reducerile. Puteți achiziționa ghiozdane de firmă la un preț cu adevărat incredibil, dacă aveți puțină răbdare.

 

Tags
Close