ActualitateshowbizStiri

FOTO / Virgil Ianțu și-a făcut restaurant. ”Extrem de complicat dacă vrei să te ridici la un anumit nivel”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Prezentatorul Virgil Ianțu, în vâstă de 52 de ani, și-a făcut restaurant. Inaugurarea a avut loc în weekend.

Virgil Ianțu este un cunoscut prezentator de televiziune, care a moderat numeroase emisiuni de succes. În prezent, acesta moderează show-ul ”Câștigă România”, difuzat de TVR.

Advertisment

În plan personal, Virgil Ianțu are toate motivele să fie mândru. Este tatăl unei adolescente superbe, Jasmina. Jasmina este rezultatul poveștii de dragoste pe care Virgil Ianțu o trăiește cu Roxana. Cei doi nu sunt căsătoriți.

Advertisment

Virgil ianțu a intrat în afaceri.  Alături de niște prieteni, acesta și-a deschis un restaurant, care a fost inaugurat în weekend, la eveniment participând numeroase vedete din showbiz-ul autohton.

Numele restaurantului este Sciccheria Rosetti și este în stil italian.

„Aici va fi mai mult decât un restaurant. E visul meu şi al prietenilor mei parteneri sau apropiati, de a avea un loc al nostru în care să radem, să ascultăm o muzică pe gustul nostru şi să ne relaxam. Sciccheria Rosetti poate deveni şi locul tău şi al prietenilor tăi. Vom avea şi muzică live şi o atmosferă caldă şi relaxată. O să vă placă. Vă aşteptăm cu drag începând cu 27 ianuarie!”, a transmis Virgil Ianțu pe contul său de Facebook.

”Mulțumim tuturor pentru vizită și susținere. Sunteți minunați și mă bucur ca sunt înconjurat de oameni ca voi. Asta e spiritul @sciccheria_ristorante_italiano ❤️🕺”, a mai scris prezentatorul TV după inaugurarea restaurantului.

Advertisment
Advertisment