Actualitate

Motivul incredibil pentru care Virgil Ianțu nu vrea să se căsătorească.

Este împreună cu iubita sa Roxana Alexandru de 15 ani, dar doar iubiți. De ce nu vrea prezentatorul să se căsătorească.

Renumitul prezentatorul al emisiunii Vrei să fii milionar, Virgil Ianțu iubește cu patimă dar nu vrea să se căsătorească. Care să fie motivul?

Motivul incredibil pentru care Virgil Ianțu nu vrea să se căsătorească.

Cei doi au împreună o fetiță pe nume Jasmina, dar chiar și așa nu se grăbesc să facă marele eveniment. În plus, cei doi sunt tot timpul întrebați ce se întâmplă cu cei, mai ales că au și o fetiță împreună. Motivul pentru care nu s-au căsătorit e incredibil.

Virgilk Ianțu nu vrea să facă nici un fel de cununie civilă pentru că nu are chef să alerge după acte, pentru că nu are timp. În schimb, ține cu tot dinadinsul să meargă la biserică. Doar că aici nu e primit fără certificatul de căsătorie. pentru că așa scrie în lege. Întâi Starea Civilă, apoi biserica, unde să-și unească destinele.

S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar

„Ea știe, mâna e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani. S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm?

El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal. Dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta.

Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama.

Preotul a zis că nu se poate altfel, pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte”, a mărturisit Virgil Ianțu într-un interviu pentru life.ro.