ActualitateshowbizStiri

Radu Vâlcan a împlinit 46 de ani. ”Adela a profitat de asta și mi-a pregătit o surpriză pe care nu mi-o doream”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan a împlinit 46 de ani și a avut parte de o pterecere surpriză din partea soției sale, Adela Popescu.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică. În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei. În data de 7 mai 2022, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor cel mic, Adrian. Inițial, botezul celui de-al treilea băiețel al cuplului trebuia să aibă loc în luna noiembrie a anului 2021, însă familia s-a infectat atunci cu COVID-19, astfel că evenimentul a fost amânat.

Advertisment

În data de 8 februarie 2023, Radu Vâlcan și-a aniversat ziua de naștere. Prezentatorul TV a avut parte de o petrecere surpria din partea soției sale, Adela Popescu, petrecvere la care au fost preente multe vedete.

Advertisment

Radu Vâlcan a împlinit 46 de ani. ”A fost ziua mea. De naștere. 46. Mi-am dorit-o normală, liniștită”

Pe contul său de socializare, Radu Vâlcan a povestit ce s-a întâmplat de ziua sa de naștere.

”Ieri a fost ziua mea. De naștere. 46. Mi-am dorit-o normală, liniștită. Așa a și început, superb. Noi toți, eu cu ai mei. Am pregătit un mic dejun, Andrei m-a ajutat. Apoi câteva treburi de rezolvat. Știam că o să mergem la un restaurant, doar noi cu copiii. Și-am mers. Doar că la restaurant, cum se întâmplă de obicei, sunt și alți oameni. Doar că oamenii aceia din restaurant îmi sunt dragi, foarte dragi. Adela a profitat de asta și mi-a pregătit o surpriză pe care nu mi-o doream, dar așa mi-am dat seama, încă o dată, că din când în când avem nevoie de o infuzie de genul ăsta. Oamenii au nevoie de oameni. Iar când aceștia sunt de calitate, totul este perfect. Mulțumesc!”, a explicat acesta.

Advertisment
Advertisment