Actualitate

Adela Popescu dă cărțile pe față! Cum face amor cu Radu Vâlcan, de când au devenit părinți? „Fix tensiunea aia e…”

Sinceră ca de obicei, Adela Popescu a vorbit despre felul în care face amor cu Radu Vâlcan, de când au devenit părinți.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Adela Popescu a participat la podcast-ul lui Mihai Bobonete, unde nu s-a sfiit să vorbească și despre aspecte considerate încă tabu. Până și realizatorul emisiunii online a fost șocat de dezinvoltura de care a dat dovadă vedeta, căci nu s-a sfiit să vorbească despre felul în care viața sa sexuală s-a schimbat, de când a devenit mama a trei copii. Iată, deci, cum face Adela Popescu amor cu Radu Vâlcan, deși au trei copii.

Dinamica unei relații se poate schimba radical în momentul în care apar copiii, dar se pare că Adela Popescu și Radu Vâlcan nu se află în această situație! Vedeta ProTV i-a răspuns lui Mihai Bobonete chiar și la cele mai neașteptate dintre întrebări și a vorbit deschis despre felul în care partidele de amor dintre ea și Radu Vâlcan se desfășoară, de când au devenit părinți.

Advertisment

Adela Popescu dă cărțile pe față! Cum face amor cu Radu Vâlcan, de când au devenit părinți?

Mihai Bobonete: Cum poți să faci dragoste când sunt copiii în casă, să nu ai tensiunea aia că vin și te iau cu arcanul la armată?

Advertisment

Adela Popescu: Trebuie să ți se pară că îți place. Fix tensiunea aia. E adrenalină.

Mihai Bobonete: Nu cred! N-ai cum. Ești nebună la cap?’

Mihai Bobonete: Ce i-a spune fiului tău dacă ar intra peste voi în timpul actului?

Adela Popescu: Tati n-o bate pe mami. Eu am citit despre asta și lor, de fapt, li se pare o super agresiune.

Mai mult decât atât, se pare că Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut parte și de experiențe super… fierbinți! Când Mihai Bobonete a întrebat-o pe Adela Popescu despre cel mai nebunesc loc în care a făcut amor vreodată cu Radu Vâlcan, vedeta nu a ezitat și a răspuns ferm: „În baia unui aeroport”.

Advertisment
Advertisment