ActualitateshowbizStiri

Prin ce a trecut fiica Danielei Gyorfi la școală. ”Au bătut-o, pe mine mă făceau în toate felurile”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 54 de ani, a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat fiica ei, Maria, la școală.

Daniela Gyorfi este unna dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc.

Advertisment

În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete.

Advertisment

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. Despre fiica sa, Maria, a vorbit artista într-un interviu pentru Antena Stars. Fiica Danielei Gyorfi a avut probleme la școală, din cauza colegilor. Maria, în vârstă de 11 ani, a ajuns la spital din cauza bullying-ului, după ce a fost bătută și jignită. Cântăreața a fost nevoită să o mute la o altă școală.

Prin ce a trecut fiica Danielei Gyorfi la școală. ”Erau pe ea grămadă și nu a mai suportat”

 

”A avut două eleve care i-au creat mari probleme. Au bătut-o, pe mine mă făceau în toate felurile. Până nu am venit la școală ca o leoaică, nu s-a potolit treaba. Patru ani de zile erau pe ea grămadă și nu a mai suportat”, a declarat Daniela Gyorfi, potrivit spynews.ro.

”În clasa IV-a la început, la ora de sport s-au jucat și a căzut, împinsă, și și-a spart capul. A fost luată și dusă la spital. Copiii râdeau”, a mai spus ea.

Advertisment
Advertisment