ActualitateshowbizStiri

EXCLUSIV / Pescobar s-a ”încoronat” la Mozzafiato, localul de manele care a furat clientela falimentarului ”La Brasserie”

Advertisment

Paul Nicolau (aka Pescobar) s-a distrat pe cinste într-un local de manele, intrat de curând pe circuitul ”fițelor” din Capitală. Când e rost de chef, proprietarul de la ”Taverna racilor” e dat (d)racului. E ”regele diXtracției”: nu ține cont de nicio regulă și face fix ce și cum îl taie capul.

Zilele trecute, Pescobar, în vârstă de 35 de ani, s-a încoronat ca ”Rege al diXtracției” la Mozzafiato, un local de manele din cartierul bogătașilor, din Primăverii.

Advertisment

Personalul și artiștii de la localul unde s-a distrat Pescobar, transferați cu totul de la un local în faliment

Localul Mozzafiato unde s-a distrat Pescobar aparține familiei Nusco, cunoscută pentru afacerile în domeniul imobiliarelor și în domeniul producției de uși și ferestre, în asociere cu Florin Diaconu, fostul patron al cafenelei maneliștilor – Loka, din zona Decebal. În ultima vreme, Mozzafiato a reușit să ”fure” toată clientela localului La Brasserie, care se află în faliment și care se vinde.

Advertisment

Mai mult decât atât, întregul personal de la Brasserie este cel care se ocupă acum de clienții Mozzafiato, iar cei care întrețin atmosfera cu programe artistice pe placul lor – celebrul Mihai și formația Tonic Band, au fost și ei ”transferați” tot de la restaurantul falimentar.

Dar să ne întoarcem la Pescobar. Îmbrăcat de fițe, cu chef de distracție, acesta a făcut spectacol în local. S-a mișcat pe ritmuri de manele, a băut vin și nu a ținut cont de nicio regulă. Deși fumatul este interzis în spațiile închise din România, afaceristul și-a aprins o țigară și a fumat  fără niciun stres, că, deh, la distracție e permis orice!

Pescobar s-a simțit perfect în compania amicilor săi, fiind plin de energie și mereu cu zâmbetul pe buze. S-a lăsat filmat în timp ce bea și fuma alături de gașca de prieteni aflați în local, iar ulterior a postat înregistrarea pe TikTok.

@tavernaracilor

#pescobar

♬ original sound – Taverna Racilor Herastrau

Cine este Paul Nicolau și de unde îi vine porecla de Pescobar

Numele lui Paul Nicolau este asociat, în industria HoReCa, cu cel al omului care a adus racii în restaurantele locale. În anul 2013 a intrat în antreprenoriat şi a pus bazele unei afaceri cu raci. Este fondatorul restaurantului Taverna Racilor din Herăstrău, a deschis prima Piaţă de Peşte din Bucureşti în interiorul Pieţei Obor şi a creat Festivalul Racilor şi Fructelor de Mare. În mai 2020 a lansat platforma Fish to Door.

Într-o emisiune online, antreprenorul a explicat de unde îi vine porecla de Pescobar. Paul Nicolau a ales că combine numele celebrului traficant columbian Pablo Escobar cu pasiunea lui pentru pește și fructe de mare.

„Mi-a venit chestia asta. Voiam să fac un restaurant, aveam eu un spațiu și mi-a venit așa pesco de la pește și bar. Le-am unit și mă cheamă Pescobar. Am lăsat-o așa și se potrivește și cu stilul meu, pescobar al peștilor, că mai fac eu gesturi, creveți la 29 de lei. Și cum era partea „frumoasă” a domnului Escobar că era mână largă către comunități, așa vreau să cred și eu pe alocuri. Fac chestii”, spunea Paul Nicolau Pescobar.

Advertisment
Advertisment